bigos Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Zapraszam na fotorelacje z Amazonii. Artykul na temat lowienia tamtejszych ryb niebawem zawisnie na jerkbait.pl - jak sie sprzeze i skoncze pisac Pozdrawiam,Bigos Tutaj : http://www.salmo-adventures.com/salmo-adventures-club/wypraw y%202011/boliwia-zloto-amazonii Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Szczęka na ziemi . Piękna opowieść, piękna przygoda, piękne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dłuuuuuuuuuuuuuugo oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 extra!!! zdjęcia - czekam z niecierpliwością na jerkbaitową wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ten gość to ma dobrze...Tylko pozazdrościć Ale jest jedno ale Nie złowił jeszcze bassa na muchę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A ile probowalem - godzine w zyciu, w kijowej mecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Przelecialem, na razie z powodu obszernosci, po lbach. Wyszla z tego super fotorelacja i widac, ze sa to zdjecia przemyslane.W sumie musieliscie napukac kilkanascie tys fotek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Akurat to zdjecie to raczej niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 zawsze jak widzialem zdiecie wedkarza z petem w ustach to mialem niesmak ...zmienilem zdanie ...sa wedkarze ktorzy pala nonstop i w tym zdieciu oddany jest real ...prawdziwe zycie wedkarza palacza sam nie pale ale moi Przyjaciele jaraja namietnie ...Tadek w Niebie a Jacura na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Co na tym zdjeciu jest niebardzo Twoim zdaniem? Z czystej ciekawosci pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Przegladajac zdiecia i opisy Bigosa przypomniala mi sie ksiazka ktora pochlonalem jakies dwadziescia lat temu jeszcze w Polsce Wiktor Ostrowski -Zycie Wielkiej Rzeki- bylo w niej duzo o zlotych dorado i lowieniu ich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzięki za przygodę…Byłem tam z Wami trzy razy, czułem moc dorado.Fotki, przekaz – pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 fenomenalna fotorelacja, kilkanascie zdjec jest niesamowitych ... wow @bigosjakiej klasy sprzetem lowiliscie? chodzi mi o spininingi/castingi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Opisze wszystko w tekscie dla jerkbaita. Sprzety i cala reszte. Celowo pominalem te kwestie w relacji.Powiem tylko, ze multiplikator musi miec sakramenckie przelozenie, bo inaczej robi sie cieplo, kiedy ryba plynie w strone wedkarza...Lowilem na Conquesta Shimano i mysle, ze mozna go sobie w buty wsadzic , albo lowic nim szczupaki...Dorado czy yatorany sa za szybkie na ten sprzet, nie dawalem rady skrecac linki. Sum jak mi przylozyl na woblera, to sie malo nie rozsypal kolowroteczek...Nie mam pomyslu co by tam sie lepiej sprawdzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Hmmmm ... bardzo ciekawe pytanie i zagadnienie! Muszę chwilę?pomyśleć ale chyba coś?by się?znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Tak...to jest jedna z przywar multiplikatora, ktorej nie cenie (ja mu w gaz a on zgasl)... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Tak...to jest jedna z przywar multiplikatora, ktorej nie cenie (ja mu w gaz a on zgasl)... Gumo Tu się zgodzę. Na raziw nie było mi to potrzebne ale ... już?kiedyś chyba Twoje doświadczenia sumowe i teraz zagadka bigosa dają do myślenia. Widziałem połowy pacock bassów na multika ale ... mam wrażenie, że to nie ten charakter ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Coś niesamowitego po prostu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 uczciwie napisze ze tropikalny klimat mnie nigdy nie interesowal w sensie wedkarskim ...natomiast widzac gorne partie tych amazonskich rzek ...no polowilo by sie tam . Wczoraj na google przeszdlem trase Bigosa ...marzeniem by bylo dotrzec do samego serca dzungli ...do zrodel tych rzek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 jeszcze jegno ...po wyprawie Bigosa byl tam nasz Archie z wyprawa Bayangol ...juz dlugo czekamy z wielka ciekawoscia na relacje Slowika Rafala Slowikowskiego ...czy ktos ma z nimi kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Zagadka bigosa jest chyba dosyc prosta do rozwiazania Ten moj multiplikator ma przelozenie 5:1 i ...malutka szpulke, na ktora nawija linke...Wiec sie mozna zakrecic na smierc, jesli ryba pedzi w kierunku wedkarza...Wydaje mi sie ze tego rodzaju sprzety srednio sie nadaja do polowu ,,zwariowanych'' ryb typu dorado...Staloszpulowiec z duza szpula i duzym przelozeniem zalatwilby sprawe. Co do Slowika, to slyszalem, ze maja z nim kontakat kosmici Na google maps w miejscu gdzie bylismy jest biala plama, a na earth to nawet ja sam mialem problem zeby odszukac ten rewir - choc wiedzialem dokladnie gdzie i czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 piszac -wasza trase- mialem na mysli do ostatniej mety czyli tej osady San Borja...potem ogladalem meandry rzek ale to oczywiscie domysly To co ..Slowik polecial na Marsa z Bayangol na uforyby ...jeszcze tam ich nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 jeszcze jedno pytanie ...nigdzie nie wymieniasz nazwy rzeki ktora plyneliscie i lowili ...? mozesz podac jej nazwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Znam indianska nazwe tej rzeki - na mapach nie istnieje. Nie znajdziesz w necie nawet sladu.Poza Google Earth, ale trzeba znac wspolrzedne, albo wiedziec gdzie szukac. Ja mysle, ze najlepiej ,,nie pokazywac nikomu palcem'' tego miejsca i nie wdawac sie w szczegoly geograficzne. W ciszy rzeczy dluzej trwaja...Jesli Pawel z Grzeskiem upubliczbnia sprawe, to bedzie upubliczniona, ja zresetowalem pamiec i GPS. Uczciwie mowie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Rozumiem problem ...ale ciekawa sytuacja powstala ... zeby ukrywac rzeke w srodku Amazonii .. jaki ten Swiat maly sie zrobil to jest niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi