admin Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Rozumiem problem ...ale ciekawa sytuacja powstala ... zeby ukrywac rzeke w srodku Amazonii .. jaki ten Swiat maly sie zrobil to jest niesamowite Dobry komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Piękna relacja i zajefajne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Rozumiem problem ...ale ciekawa sytuacja powstala ... zeby ukrywac rzeke w srodku Amazonii .. jaki ten Swiat maly sie zrobil to jest niesamowite Swięta prawda Jurku.Szkoda że u nas w Polandzie nie można tak ukryć chociaż kilka rzeczek przed meliorantami i innymi nieprzychylnymi rozdeptywaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A ja poproszę pełen asortyment nowych łuków Salmo w pełnej gramaturze i kolorystyce. A na poważnie to tydzień spania z głowy, albo przeciwnie- wyjątkowo kolorowe i emocjonujące sny. Tak swoją drogą, co jest w tym wędkarstwie, że staremu chłopu śnią się ryby, a jak byłem młodszy, to coś zupełnie innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 W końcu można zauważyć złotą rybkę, która spełniła Wasze marzenia Super relacja, zapiera dech w piersiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Uff dech w klacie zapiera .Bigos zarąbista fotorelacja, wspomnienia na całe życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 jakiej klasy sprzetem lowiliscie? chodzi mi o spininingi/castingi?pomalutku boze narodzenie sie zbliza moze jednak napiszez wiecej o sprzecie w tym watku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Do Bozego narodzenia jeszcze prawie 4 miesiace Umknelo mi to pytanie - powaznie. Wyslalem Remkowi tekst na ten temat. Wlasnie grzebie w zdjeciach , wysle i wtedy wszystko w rekach Ojca Dyrektora Lowilem na wedke St.Croix Wild River 9'6'', 12-25lb, 1/2-2oz.. Bardzo dobry sprzet - niestety castingowy ...Nie potrafie zwijac linki tak szybko jak mlynek do kawy, wiec wydaje mi sie ze multiplikator do lowienia dorado w tamtym miejscu, to slaby pomysl ...Bystry nurt, jak ryba pojdzie z woda, to reke mozna sobie ukrecic zeby zwinac luz...Byc moze sa mega szybkie multiplikatory o ktorych ja nie wiem...Calcutta Conquest 201 sie nie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 czyli wedki mod-fast a nawet moderate w kalibrze 20-25 lb ... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mnie nie interesuje sprzęt czy nazwa rzeki, szczeże zazdroszcze jeżeli będe mógł to raz w życiu się tam wybiorę super miejsce, inny świat. Czy tak wygląda raj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 super sprawa mi podobają się te słowa dla Indian to żyła złota i dar z nieba Nawet Indianie zaczaili że na turystyce wędkarskiej da się zarobić,jest woda są ryby,są i będą ludzie chcący zapłacić za dobry fishing. Prawie jak u nas jest woda ,są ludzie i tylko... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 super sprawa mi podobają się te słowa dla Indian to żyła złota i dar z nieba Nawet Indianie zaczaili że na turystyce wędkarskiej da się zarobić,jest woda są ryby,są i będą ludzie chcący zapłacić za dobry fishing. Prawie jak u nas jest woda ,są ludzie i tylko... <_< ...tylko nie ma Indian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 przywieź kilku może ,pokarzą naszym lokalesom jak nie wybierać do dna wszystkiego i zarobić na tym <_< Fajną masz robotę ciągle na rybach ps. ta muchówka to Xi2? jaki # Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Xi2 klasa 10 - Kalasznikow. Nie gniotsa, nie lamiotsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi