Skocz do zawartości

Amazonia - fotorelacja

bigos

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem problem :D ...ale ciekawa sytuacja powstala ... zeby ukrywac rzeke w srodku Amazonii .. jaki ten Swiat maly sie zrobil to jest niesamowite :huh:

Swięta prawda Jurku.

Szkoda że u nas w Polandzie nie można tak ukryć chociaż kilka rzeczek przed meliorantami i innymi nieprzychylnymi rozdeptywaczami.

A ja poproszę pełen asortyment nowych łuków Salmo w pełnej gramaturze i kolorystyce. :lol:

A na poważnie to tydzień spania z głowy, albo przeciwnie- wyjątkowo kolorowe i emocjonujące sny. Tak swoją drogą, co jest w tym wędkarstwie, że staremu chłopu śnią się ryby, a jak byłem młodszy, to coś zupełnie innego....

• 1 miesiąc temu...

Do Bozego narodzenia jeszcze prawie 4 miesiace :D Umknelo mi to pytanie - powaznie. Wyslalem Remkowi tekst na ten temat. Wlasnie grzebie w zdjeciach , wysle i wtedy wszystko w rekach Ojca Dyrektora :D

Lowilem na wedke St.Croix Wild River 9'6'', 12-25lb, 1/2-2oz.. Bardzo dobry sprzet - niestety castingowy ...Nie potrafie zwijac linki tak szybko jak mlynek do kawy, wiec wydaje mi sie ze multiplikator do lowienia dorado w tamtym miejscu, to slaby pomysl ...Bystry nurt, jak ryba pojdzie z woda, to reke mozna sobie ukrecic zeby zwinac luz...Byc moze sa mega szybkie multiplikatory o ktorych ja nie wiem...Calcutta Conquest 201 sie nie nadaje...

• 2 miesiące temu...

super sprawa mi podobają się te słowa

dla Indian to żyła złota i dar z nieba Nawet Indianie zaczaili że na turystyce wędkarskiej da się zarobić,jest woda są ryby,są i będą ludzie chcący zapłacić za dobry fishing. Prawie jak u nas jest woda ,są ludzie i tylko... <_<

super sprawa mi podobają się te słowa

dla Indian to żyła złota i dar z nieba Nawet Indianie zaczaili że na turystyce wędkarskiej da się zarobić,jest woda są ryby,są i będą ludzie chcący zapłacić za dobry fishing. Prawie jak u nas jest woda ,są ludzie i tylko... <_<

...tylko nie ma Indian...