SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Otóż chciałbym mormyszkę stosować do połowu białorybu na spinning ,jednak potrzebuję zrobić jej małe oczko bliżej początku. Fabrycznie zrobione jest na samym środku , Pytanie brzmi: czym mogę zrobić dziurke w mormyszce? Edytowane 22 Marca 2017 przez SpinningMazowieckiTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Chcesz zmienić wyważenie? Łatwiej spiłować przód i haczyk będzie pod innym kątem. Jeżeli chcesz wiercić, to są wiertła do dremela 0,6mm i możesz się już bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nie będę piłował bo będzie zbyt lekka, potrzebuje malutkiej dziurki jakby igłą przekuć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nabij małym gwoździem całość, albo napunktuj gwoździem a nawierć krzyżakiem precyzyjnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak masz znajomego kto wycina laserem to "no problem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Można też kupić kulki wolframowe np. Tzw. Dyskoteki i wlutować na odpowiednie hak lub skręcić mikro jiga jeśli ktoś potrafi . Wiercenie w wolframie może być kosztowne , można by sprubować wiertłami dentystycznymi jeśli ktoś ma dostęp do takich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Zacząłem kombinować i skończyło się na tym że zapalniczką ją podgrzałem i ołów spłynął jjak woda . Zebrałem go jak zastygł , położyłem na mormyszke (tam taka foremka jest metalowa) i wtopiłem od nowa. Trochę papieru ściernego i po sprawie. A dziurke małym gwoździem nabiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Co do mormyszek i łowienia białorybu niejedna mormycha do której dodamy chwościk itp nie zmieniając otworu nabiera bardzo ciekawej pracy, np.dyskoteki z chwościkami albo przerobione na micro jiga zdają egzamin na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi