Dero1990 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam , Panowie od roku śmigam na wymienionym w tytule HDS'ie .I mam tylko jeden problem natury technicznej, a mianowicie jak wykonać zrzut ekranu i czy istnieje taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szemo Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Właśnie tak nie próbowałem, w moim też tak pójdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Musi , wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dzięki wielkie Sam z siebie się pośmiałem do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dero1990
Witam , Panowie od roku śmigam na wymienionym w tytule HDS'ie .
I mam tylko jeden problem natury technicznej, a mianowicie jak wykonać zrzut ekranu i czy istnieje taka możliwość?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi