stradicONE Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam,ostatnimi czasy zaintrygowały mnie woblery sumowe, zatem przysiadlem i wyszło takie coś. Waga od 20 do 45 gramów przy długości od 8 do 15cm. Przy czym najmniejsze pracują agresywnie i schodzą w granicach 4-5 metrów. Natomiast większe okazy mają pracę weżowatą i nurkują spokojnie poniżej 5 metrów. Co sądzicie o woblerkach? Jakieś pytania, podpowiedzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Słuszne rozmiary No, ale przecież na poważne rybki. Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak sprawdzałeś głębokość pracy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak sprawdzałeś głębokość pracy?Metoda łopatologiczną ???? tzn. Trollingowalismy po jeziorze z echosondą i ocenialismy do jakiej głębokości jest w stanie maksymalnie zejść.Wiadomo są to tylko szacunki, ale dochodzą mniej więcej do tych wartości.Mam jeszcze 3 inne wzory których nie dodałem, ale tamte pracują ciut wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi