szewer Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, Muszę do kija bolkowego kupic jakiś kręciołek. Zało?źenia mam takie, ?źeby było to solidne, miało du?źe przeło?źenie.Szukam Stradica, lub coś starszego np. super X albo Aero. I jakoś znaleźc nie mogę Przeglądałem portal aukcyjny i znalazłem za bardzo rozsądne pieniądze Shimano Exage 3000 MRB. Wygląda solidnie, przeło?źenie 6,2. Chciałem Was zapytac o tą serię Exage, warto to kupic czy jednak dalej szukac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 odpuść sobie ten młynek, g?łwno totalne mam go 4 miesiące, meczy się nawet na małym i cienkim JAZie. nie wspomnę o większych wobkach boleniowych. właściwie to nie wiem do czego został stworzony bo na odległości?łwce te?ź ledwo daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Penn Battle 3000...? Plecionki nie układa zbyt pięknie i...p?łki co to w zasadzie jedyna jego wada. Solidne, tanie, a przeło?źenie 6,2 - bolki spokojnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Mo?źe nie koniecznie na bolki musi być kręcioł z du?źym przełozeniem. Ja mam z mniejszym przeło?źeniem , ale z większą szpulą. Zwija szybko , a jest bardziej wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 POszukaj 4000 GT lub superx a pełnią szczęścia byłoby 4000GTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi