Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę.
- Do pięciu wyrazów za darmo.
- Nooo... to niech będzie: Zmarła Zelda Goldman.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie - Zmarla Zelda Goldman, sprzedam Opla
Dlaczego mi się przypomniał?
Ano dlatego, że właśnie wylazłem z działu sprzedam i niektóre wpisy kolegów wędkarzy/sklepikarzy to jedynie same ogłoszenia.
Jerkbait.pl nie jest portalem aukcyjnym i pomimo, że pewnie wielu z nas czeka na okazje to jednak chciałbym kupować od osób, które znam. Widzę, ze udzielają się na forum i oprócz tego, że coś sprzedają jakbym się mocno postarał to spotkam się nad wodą jak z kolegą po kiju, a nie na zasadach sprzedający - klient.
Moja propozycja jest taka, zresztą na innych portalach bywa podobnie, osoba, która ma przynajmniej np. 50 wpisów merytorycznych ma możliwość zamieszczenia ogłoszenia, inne wpisy będą bezwzględnie usuwane. Jak widzę sprzedam opla, a przy nicku cyferkę 1 (słownie: jeden), odnoszącą się do ilości wpisów na forum i ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w dupę... to .... sami sobie wpiszcie .
Takie to mam przemyślenia egzystencjalne po większej wódce... dobrze, że mozzilla podkreśla błędy bo pewnie jutro sam bym się zastanawiał o co mi chodziło
Pytanie
Jack__Daniels
Tak mi się przypomniał stary dowcip.
Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę.
- Do pięciu wyrazów za darmo.
- Nooo... to niech będzie: Zmarła Zelda Goldman.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie - Zmarla Zelda Goldman, sprzedam Opla
Dlaczego mi się przypomniał?
Ano dlatego, że właśnie wylazłem z działu sprzedam i niektóre wpisy kolegów wędkarzy/sklepikarzy to jedynie same ogłoszenia.
Jerkbait.pl nie jest portalem aukcyjnym i pomimo, że pewnie wielu z nas czeka na okazje to jednak chciałbym kupować od osób, które znam. Widzę, ze udzielają się na forum i oprócz tego, że coś sprzedają jakbym się mocno postarał to spotkam się nad wodą jak z kolegą po kiju, a nie na zasadach sprzedający - klient.
Moja propozycja jest taka, zresztą na innych portalach bywa podobnie, osoba, która ma przynajmniej np. 50 wpisów merytorycznych ma możliwość zamieszczenia ogłoszenia, inne wpisy będą bezwzględnie usuwane. Jak widzę sprzedam opla, a przy nicku cyferkę 1 (słownie: jeden), odnoszącą się do ilości wpisów na forum i ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w dupę... to .... sami sobie wpiszcie
.
Takie to mam przemyślenia egzystencjalne po większej wódce... dobrze, że mozzilla podkreśla błędy bo pewnie jutro sam bym się zastanawiał o co mi chodziło
Spokojnej nocy życzę.
Top użytkownicy dla tego pytania
75
35
31
20
Popularne dni
1 Lut
60
3 Mar
21
13 Gru
20
23 Lip
18
Top użytkownicy dla tego pytania
makamba 75 odpowiedzi
Friko 35 odpowiedzi
Krzysiek_W 31 odpowiedzi
Tomy 20 odpowiedzi
Popularne dni
1 Lut 2013
60 odpowiedzi
3 Mar 2013
21 odpowiedzi
13 Gru 2012
20 odpowiedzi
23 Lip 2013
18 odpowiedzi
Popularne posty
mario
Komentowanie cen nakręcało - za każdym razem - spiralę wyjątkowo mało kulturalnych dyskusji, których na forum chcemy unikać (z tego samego powodu zlikwidowaliśmy dział 'polecam/ nie polecam kontrahent
saw
Jestem innego zdania, jerkbait to miejsce, forum z definicji mające być koleżeńskim. Giełda również jest miejscem koleżeńskiej wymiany. Jerkbait nie jest miejscem przeznaczonym do handlu ciągłego, zar
Andrzej Stanek
Co Ty - połowa na tym forum łowi karpie a druga się zastanawia. Sportowa ryba, nawet na muchę reagują. Stojak zawsze można wykorzystać do suszenia śpiochów lub w trolingu, sygnałki jako indywidualne w
Opublikowane grafiki
650 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi