Skocz do zawartości

Gotujemy


turkucpodjadek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co jest najfantastyczniejsze w tym wątku? 

 

Nasza genialna wprost zaradność i nieustępliwość. 

 

W komunie nie było niby nic do zrobienia czegoś dobrego i... robiliśmy dobre. 

Dziś w dobie antybiotyków, sterydów, GMO, spulchniaczy, ulepszaczy i ogólnie wszystkiego często za wyjątkiem dobrego... robimy dobre.

Jutro jak... no... europejczycy pochodzenia iracko-syrysko-innego będą... no... nadal będziemy robić dobre w tym zwłaszcza z wieprzowiny. 

 

:) :) :) 

 

Szacunek wielki... dobre musi trwać. 

  • Like 4
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przypomina trochę kociołek,ale w moim rejonie to na ognisku... ;)

Nie ,kociołek to gar wykładasz liśćmi kapuchy i przekładasz warstwami ziemniaki, boczek ,cebula i na górę znów liscie kapuchy

no i do żaru z ognicha /tez mam kociołek/ to chyba Śląska potrawa

Edytowane przez seiken
  • Like 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...