TOFIX99 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ooooo k.....a !!!! ????"Panie",ale żeś mi narobił ochoty na kanapencje ze smalczykiem !!! ????Smalec mam w domciu a ogóreczka czymś zastąpimy ????.No to smacznego !!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A dałoby radę aby foty w tym kąciku nie były dostępne między godz.20 a 6 rano . Po takich fotach kierunek jest jeden kuchnia ... a miałem już nie podjadać o tej porze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Garnek a w środku golonka z dzika,polędwiczka też z dzika,boczek,papryka,ziemniaki,kiełbasa,marchewka,cebula,przecier pomidorowy itp1,5h oczekiwania i :P :P a i zapomniałbym o dodatku 65% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Rafał gdzie kupiłeś ten bimber?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Rafał gdzie kupiłeś ten bimber??Teściu producent a naklejki z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Garnek a w środku golonka z dzika,polędwiczka też z dzika,boczek,papryka,ziemniaki,kiełbasa,marchewka,cebula,przecier pomidorowy itp1,5h oczekiwania i :P :P a i zapomniałbym o dodatku 65% kociołki są super jeszcze dzik czym moczone wodą czy piwem? ja to skromnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) kociołki są super! olej/oliwa konserwacja przed wrzuceniem do ogniska lub na zimę smarujemy olejem przed nastawieniem okładamy liściami kapusty wkładamy co chcemy 1h pieczenia jest ok zdjęcia z zeszłego roku: my mamy zestaw kociołek podwieszany + nóżki + statyw/stojak trójnóg edit: aaa i łańcuch krowiak od Jakuba Wędrowycza ;Pw tym roku zostawię tylko 4 ogniwa bo się plącze Edytowane 23 Maja 2017 przez turkucpodjadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Czas na małe co-nieco po robocie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czas na małe co-nieco po robocie wędki pawła 010.jpgwędki pawła 014.jpg na bogato na ile osób?wrzucałeś kiedyś małe oscypki na grilla? ja jestem chory na podpiwek jeszcze półtora tygodnia i zobaczę co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Błażej, weź się trochę uspokój bo mam blisko i Cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 ta porcyjka , to na 5 osób, a podpiwek.................. hmy - piękna sprawa !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) W końcu zrobiłem kiełbaskę. Jedna z castora z domieszką świnki i jedna z dzika i świnki Jak na pierwszy raz wyszło nie najgorzej i robiąc następnym razem bym trochę zmodyfikował swój przepis Z lewej bober z prawej dzik odparzanie Gotowy produktDegustacjaI na koniec jeszcze miodobranko Edytowane 6 Czerwca 2017 przez radek_u 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 wypas tej kiełby to chyba dla całego oddziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Okoń i szparagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Okoń i szparagi To ten co go tu wstawiłeś??? http://jerkbait.pl/topic/85988-okonie-2017/page-9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 To ten co go tu wstawiłeś??? http://jerkbait.pl/topic/85988-okonie-2017/page-9 :D dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie, to ten 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Nie, to ten 2 Eeeee...ale na talerzu są dwa. To musi być i ten pierwszy i ten drugi. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Castor to jest bóbr? Tak mi Google podpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Castor to jest bóbr? Tak mi Google podpowiada.Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Eeeee...ale na talerzu są dwa. To musi być i ten pierwszy i ten drugi. Aj tam który to? Ważne, że no kill oraz C&R. Podziwiam wszystkich wielbicieli księżyców itp. wynalazków o niedoścignionych smakach. Wg powszechnej wiedzy: "Klasyczny bimber jest technicznie biorąc mocno zanieczyszczonym spirytusem o niskiej jakości, zawierającym od 60 do 96% alkoholu etylowego. Ze względu na brak możliwości dokładnej kontroli przebiegu procesu fermentacji w warunkach domowych i prymitywnych zazwyczaj warunków oczyszczania bimber, nawet pozornie smaczny i bezwonny zawiera zazwyczaj spory udział fuzli, czyli rozgałęzionych alkoholi alifatycznych, które posiadają własności rakotwórcze i są znacznie dłużej metabolizowane przez organizm niż alkohol etylowy. Fuzli nie można się łatwo pozbyć przez prostą destylację." No to chlup i smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 14.30 ... a ja w pracy...ogladam ten wątek... a do jedzenia kanapki... ludzie nie wrzucajcie więcej fotek żarełka ! Super wyroby Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ja foty wrzucę jak będą A napisać mogę, że nie ma to jak klasyczny ziemniak z ogniska, a do tego jakieś mięsiwo również ze skorupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Podpiwek nastawiony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi