Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Antrykot, sos barbecue, sos tzatziki, masełko czosnkowe i antipasti. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Poleci ktoś dobry elektryczny grill? Na co zwracać uwagę przy zakupie? Sytuacja jest jaka jest, więc się za czymś rozglądam. Z góry dziękuję.Ja dzisiaj kupiłem ten:https://www.euro.com.pl/grille/unold-58580.bhtml#afterSearch-unold%2058580||||product Ma sporo dobrych opinii i na taras powinien mi wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mam takie pytanieCzym się sugerować przy wyborze grula gazowego Moze ktoś używa i podeślę swoje opinie Chce kupić coś niedrogiego ale w miarę funkcjonalnego nie jakiś badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mam takie pytanieCzym się sugerować przy wyborze grula gazowegoMoze ktoś używa i podeślę swoje opinieChce kupić coś niedrogiego ale w miarę funkcjonalnego nie jakiś badziewUżytkuję trzeci sezon ten model, z palnikiem z boku, 340;https://www.broilking.pl/grill-gazowy/monarch-390-340-320 Na razie nie zawiódł mnie, wszystko funkcjonuje jak należy. Kiedyś miałem dziesięcioro gości i dał radę obsłużyć. Da się też osiągnąć dobrą temperaturę do steków >300 oC. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Szybki prosty obiad. Kurczak marynowany dzień wcześniej. Do tego pokrojone i doprawione warzywa: ziemniaki, marchew, pietruszka, por, cebula i wyciśnięty czosnek. Warzywa zalane olejami smakowymi i doprawione: sol, pieprz, tymianek, papryka, mieszanka przypraw do pieczonych ziemniaków. 200 stopni godzina w naczyniu żaroodpornym. Do tego surówka z pekinki, rzodkiewki i koperku. Edytowane 8 Maja 2020 przez Robert Crocker 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Może jakiś ciekawy przepis na marynatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Tutaj nie kombinowałem ... staram się nie używać często ale jednak: vegeta ...do tego papryka wędzona, grubo mielony pieprz, sól morska z chilli, majeranek ... Edytowane 8 Maja 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tylko nie vegeta I nie brunatny płyn w opakowaniu z żółtą etykietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Maggi nie używam Same warzywa są tak aromatyczne, że kurczak nie potrzebuje specjalnej marynaty Edytowane 8 Maja 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Brunatne płyny z żółtą etykietą są dwa, Bartuś. Maggi i , hm, sos sojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Sos sojowy z żółtą etykietą? Nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Trzeba korzystać póki są [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Spoko, ale ja wolę zawinięte w boczku + obowiązkowo sos Aioli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Nie jestem fanem, smakują zielskiem, trzeba zabijać smak sosami, szynką, boczkiem, serem itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jakoś też nigdy nie przypadły mi do gustu, nawet kalafior ma więcej smaku sam w sobie, nie mówię o sosach. A niemieccy znajomi za każdym u nich majowym pobytem częstują mnie tym specjałem narodowym. I co odmówisz pan koledze, no nie odmówisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Też wolę kalafiora albo brokuły. Szparagi jakieś takie bezpłciowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Podzielam Waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 I w temacie ... dzisiaj córka zaserwowała mi takie danie.Cukinia cięta na makaron, sos śmietanowo czosnkowy z oliwkami. Na to parmezan i szparagi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wypowiadam ' wojnę' przeciwnikom szparagów .Troszkę zapaszku, troszkę trotylku i bach, bukiet zapachów i smaków.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Zależy jak kto ugotuje. Jak dla mnie szparagi mają mnóstwo smaku. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Maja 2020 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 I w temacie ... dzisiaj córka zaserwowała mi takie danie.Cukinia cięta na makaron, sos śmietanowo czosnkowy z oliwkami. Na to parmezan i szparagi.Dobre przed obiadem hhehe. Pysznie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Robert, nie przejadłeś się? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Przejadłem!...na danie główne była fasolówka na wędzonych żeberkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ehhh ten dziki wschód [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ehhh ten dziki wschód [emoji4]Tylko do tego to potrzeba jeszcze jakiegoś wsparcia dla wątroby bo zatłustowato będzie.Najlepiej z "Maciejowej" gorzelni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.