turkucpodjadek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Co tak cicho? Wszyscy na diecie? Zestaw z tygodnia: grill nr 1: grill nr 2: placki ziemniaczane z młodych ziemniaków z sosem kurkowym (kurki z lasu): podpiwek: schabowy ze schabu z młodą kapustką i ziemniakami: mam też coś dla wegetarian: na działkę przybiegł pasztet i uciekł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 z południa europy, taki zestawik przy plaży pozdro ZIKU 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czy "to" jeszcze żyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czy "to" jeszcze żyło? No przecież nie zabił?!C&R (drugą stroną?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 z południa europy, taki zestawik przy plaży pozdro ZIKU Zazdroszczę okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 z południa europy, taki zestawik przy plaży ośmiornica.jpg pozdro ZIKUO w mordeczkę. Na pewno nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 O w mordeczkę. Na pewno nie dla mnie Waldek , mama mi mówiła zamknij oczy i jedz... dasz radę . Było to bardzo bardzo dawno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Taką kolację przygotowała dzisiaj moja żona 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 A tutaj, moja wnuczka pomaga w wykonaniu takich frykasów dla dziadka Czy ja mogę narzekać?! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Robert przestan juz z tymi zdjęciami bo sie glodny zrobiłem , krewetki mniammmmmm, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Składniki kozioł,papryka,ogórki kiszone,pieczarki,boczuś,cebula,kartofelki,marchewka,jedno piwo i dwie godziny w żeliwnym garnku na ognisku!!!! Edytowane 2 Lipca 2017 przez Raffaello 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wyglada bardzo dietetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 nazbierałem dziś kurek, sporo już jagód... zapragnąłem smaków lasu i takie coś wyszło :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Aleś waćpan wymyślił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Robert, ale masz dobrze, pysznie to wszystko wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 A u mnie dzisiaj "dietetyczna" kolacja ... szparagi i melon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Robert, czym... spryskane te szparagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Zmiksowany jogurt, feta i lazur + lekki czosnek.(aby było jasne, ja nie mam pojęcia o gotowaniu. Wszystko to dzieła moich kochanych kobiet ) Edytowane 2 Lipca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 No,tak tylko gdzie gotowanie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 No,tak tylko gdzie gotowanie?!Dareczku! A myślisz, że te szparagi, to na surowo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Tutaj P1090669.JPGO właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Są uznawane za afrodyzjak,bo w sumie jałowe- ciut ciepła z kw. szczawiowego...szparagi.Sos pożywny czasem za bardzo,he,he... ;-)Zupa szczawiowa ciekawsza-intersujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 W pokaniewie kupiłem dzisiaj 2 sumiki 1 wędzony 0.6kg i jeden żywy 1.6 kg 28 zl łącznie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Sezonowe śniadanie:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi