seiken Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mieszkając w bloku gdzie mam 20-22st nie mam możliwości gdzie suszyć. Podaje się ok tych 16-17stopni. Może w piwnicy gdzie jest ok 10-12??Spokojnie możesz to robić w domu , ja nawet latem na balkonie suszyłemmieszkam w bloku i też suszę na "karniszu" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam,u mnie przedświątecznie pierogi z grzybami ,oraz kapusta ( kompostowania swojego ), do tego dobre tanie piwko ,normalnie kraina pieczonych gołąbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie robactwo na maśle z koperkiem, czosnkiem i chilli...Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Jako wieloletni kompościarz zachęcam do kiszenia nie tylko kapusty,ale również buraków ,cukinii, pomidorów ,naprawdę nie ma z tym wiele zabiegu (spokojnie da radę opanować to nawet mieszkając w bloku), z korzyścią dla zdrowia,kiszony sok jest niezastąpiony po chwiejnym weekendzie Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Qcyk ty burżuju jeden ty, obśliniłem się od ucha do ucha.Jeszcze parę dni i ja wraz ze swoim starszym syneczkiem będziemy udawać burżuazję.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kto z Warszawy to na Bakalarskiej wśród ciuchów,jest parę sklepów spożywczych, w których krewetki(różne rozmiary ) są w naprawdę dobrej cenie!I cała azjatycka spożywka też!!!Naprawdę warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam,u mnie przedświątecznie pierogi z grzybami ,oraz kapusta ( kompostowania swojego ), do tego dobre tanie piwko ,normalnie kraina pieczonych gołąbków P1170419.JPG U mnie rybactwo na maśle z koperkiem, czosnkiem i chilli... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaLubię owoce, ale na widok pierogów tak pięknie okraszonych prawie zadławiłem się śliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kto z Warszawy to na Bakalarskiej wśród ciuchów,jest parę sklepów spożywczych, w których krewetki(różne rozmiary ) są w naprawdę dobrej cenie!I cała azjatycka spożywka też!!!Naprawdę warto.Dzięki za info [emoji5] Bankowo sprawdzę źródełko. Pozdro Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Qcyk ty burżuju jeden ty, obśliniłem się od ucha do ucha.Jeszcze parę dni i ja wraz ze swoim starszym syneczkiem będziemy udawać burżuazję.pozdrawiam byniekZbyniu moja lepsza połowa kiedy się poznaliśmy nie jadała robactwa Widać była to kwestia przyrządzenia bo teraz szarpie krewetki jak reksio szynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) A może UCHA na Święta.Tylko skąd wziąć jazgarza w sklepach brak. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez szczupak1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki za info [emoji5] Bankowo sprawdzę źródełko. Pozdro A następną razą jak będziesz robił krewetki to polecam tak:Masło,cebula, chili, koledra(wiem wiem nie wszyscy lubią,ale tu to MUS )Imbir,czosnek, sok z limonki! Palce lizać! Pozdro Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Grudnia 2017 przez grzesiekp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odwiedziłem dzisiaj Bakalarską tylko jeden "chinol' miał ale cena? Za 700 g cenił 55 zeta, fakt że duże królewskie ale glazury też miały od metra.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Qcyk ty burżuju jeden ty, obśliniłem się od ucha do ucha. Czasy takie, że bardziej wykwintne to masło niż same krewetki... Także dajcie namiar na metę z masłem spod lady A ponadto muszę wykonać na zamówienie teściowej staropolskie danie pt: "ryba po grecku"... Ma ktoś jakiś sprawdzony przepis? Bo niby wiem jak, ale chętnie się dowiem czegoś nowego... Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Fossegrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 A ponadto muszę wykonać na zamówienie teściowej staropolskie danie pt: "ryba po grecku"... Ma ktoś jakiś sprawdzony przepis? Bo niby wiem jak, ale chętnie się dowiem czegoś nowego...Jak nie dodasz pangi to jakbyś nie zrobił to będzie pyszna ryba po grecku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dominik przepis jest prosty. " troszku zapaszku, troszku trotylku i danie bomba."pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Mnie to pachnie przepisem na teściową, a nie na rybę po grecku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 ...a mi też się dziś co nieco pogotowało... w stałej temperaturze ponad 70 C... trochę dobra wyszło... pozdrawiam pichcących Świątecznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 DZIK/SARNA/DEZYNFEKCJA 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Rafał nie dobijaj mnie Normalnie wygląda to przepysznie Szkoda że, ja na mięsko mogę tylko patrzeć Edytowane 14 Stycznia 2018 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 DZIK/SARNA/DEZYNFEKCJA Wstaw to do wątku o łosiach, albo lesie .... będzie się działo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 lol Raffaello masz chyba liczną rodzinę kotlety z polędwiczki, ziemniaki, sosik z grzybków własnego zbioru: ciasteczka z jabłkami stary przepis (ja na nie mówię cipeczki ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Lajk za cipeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Na specjalne życzenie moich pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jako tako po japońsku [emoji12]Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jako tako po japońsku [emoji12]hmmm, z dzikim łososiem widzę? żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi