puszek7 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Tiaaa z wolnego wybiegu ????[emoji12][emoji39] Muszę podjechać i Pani na kasie przypytać[emoji3][emoji23] Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 14 Stycznia 2018 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dla mnie w sushi jest za dużo ryżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dla mnie w sushi jest za dużo ryżu Ale jak by za duzo ryby było to by tu kolegę zlinczowali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Może być kreweta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale jak by za duzo ryby było to by tu kolegę zlinczowali To może nowość na skalę światową - sushi bez ryby . Jest piwo bezalkoholowe, papierosy bez nikotyny, to czemu nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 @slawek_2348 jest już sushi bez ryby ....od zawsze ...Z jakimiś warzywami marynowanymi, surowymi, grzybami, avocado itd ... coś kolega za długo na etapie schabowego się zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nigdy nie byłem smakoszem ryb, a od sushi to mnie odrzuca "od zawsze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Sushi to lipa...niestrawny(ciężki do strawienia po moczeniu) ryż z lekką rybą-dobre dla yakuza.Nie ma nic wspólnego ze zdrowym,gotowanym jedzeniem np Ajnów.Dziś był MoTuk : pierogi z jagnięciną z rosołu...kolacja zbędna?! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mały garnek, cieżko było zmieścić wodę z dodatkami do mięcha. A do calości polecam wrzucić na talerz... 3 grube plastry sera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Cholera jasna! tyle razy sobie obiecywałem, że nie będę zaglądał do tego wątku! I co? i znowu nie wytrzymałem!!!A teraz muszę ruszyć dupę z fotela i marsz do kuchni co by odreagować (choć dobrze, że ten marsz to jakiś plus, bo jak by nie było to forma zdrowej aktywności fizycznej ) Edytowane 15 Stycznia 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) (choć dobrze, że ten marsz to jakiś plus, bo jak by nie było to forma zdrowej aktywności fizycznej )Miłe złego początki a koniec...w lodówce Jako zdeklarowany wegetarianin( załóżmy że to prawda ) polecam wszystkim selera ugotowanego następnie w plastry i zawiniętego w wodorosty nori poczem podsmażonego. Jadłem u syna (weganina ) na Wilię i świetnie udawało rybę.Pozostali biesiadnicy kręcili nosem (sensu stricte też albowiem śmierdziało silnie ) ja zaś spałaszowałem 5 kawałków. Mniam, mniam. Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Oddam worek bigosu mojej produkcji na dziczyźnie. Nie zdążyłem zjeść a dietetyk zabronił. Funkiel nówka, nie śmigany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Oddam worek bigosu mojej produkcji na dziczyźnie. Nie zdążyłem zjeść a dietetyk zabronił. Funkiel nówka, nie śmigany.Ja bym zmienił dietetyka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dietetyka można zmienić ale to nic nie zmieni ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Miłe złego początki a koniec...w lodówce Jako zdeklarowany wegetarianin( załóżmy że to prawda ) polecam wszystkim selera ugotowanego następnie w plastry i zawiniętego w wodorosty nori poczem podsmażonego. Jadłem u syna (weganina ) na Wilię i świetnie udawało rybę.Pozostali biesiadnicy kręcili nosem (sensu stricte też albowiem śmierdziało silnie ) ja zaś spałaszowałem 5 kawałków. Mniam, mniam.Z czasów "młodego małżeństwa" mamy z moją piękniejszą połową, traumatyczne wspomnienie na temat smażonego w panierce selera. Do dzisiaj zaśmiewamy się do łez ...i do pyska nie bierzemy Oddam worek bigosu mojej produkcji na dziczyźnie. Nie zdążyłem zjeść a dietetyk zabronił. Funkiel nówka, nie śmigany.Szkoda, że piszesz dopiero dzisiaj W niedzielę, moja żona była w Krakowie Edytowane 16 Stycznia 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Baleronik Sous Vide 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Bob1 następnym razem dawaj znać. Leży w zamrażarce i aż się śmieje do mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wjeżdża zaraz do Piotrusia Jah love na polędwicy i kiełbasie Moja dieta mogla by wyglądać tak:Leczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pakajcie na to I co, nie wzrusza mięso może? Wzrusza jak reklama fundacji Polsat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Dietetyka można zmienić ale to nic nie zmieni .Zmieni i to wszystko.T.zw. 'dieta' nie polega na ograniczeniach tylko świadomym wyborze wynikającym z wiedzy i doświadczenia.Pokarmy i napoje można porównać do przyjaciół lub znajomych.Znajomy zaprowadzi w kłopoty zaś przyjaciel wyjaśni jak się z nich wykaraskać.Gotowanie jest kluczem w oczyszczaniu pokarmu i ułatwianiu przyswajalności.Kombinacja pokarmów to łagodzenie wpływu elementów skoncentrowanych.Liczenie kalorii z pominięciem wielu istotniejszych czynników prowadzi donikąd,co z łatwością da się ocenić po efektach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Pakajcie na to I co, nie wzrusza mięso może? Wzrusza jak reklama fundacji Polsat. IMG_20180120_194853.jpgPiotrek zlituj się... moja lepsza połowa wymyśliła dietę. Tylko nie wiem z czego chcę się odchudzić jak ona to same kości [emoji23] u mnie dzisiaj tak... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Nie ma lekko. Mięcho sosiwo i ser. Moja dieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 To że kobita chce zrzucić trochę z tyłka, nie znaczy że facet musi jeść to samo, postaw się Ja rozmrażam gołębie, będę kuchcił rosół z nich pierwszy raz, ciekawe jak wyjdzie.... się pochwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Właśnie miałem wybór i nie wiem dlaczego powiedziałem że spróbuję [emoji23] A jak już się powiedziało a to trzeba powiedzieć b tak mnie staruszek nauczył. Więc się przemęczę a może mi na zdrowie wyjdzie. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wyjdzie.Mogę omówić zady i walety.Na takiej diecie murowane kontuzje...wiem bo dogłębnie przerobiłem:Jarskie,wegetariańskie,fruktariańskie,wegańskie itpTeraz porządnie gotuje wszystko,wybierając co przydatne.Odchudzanie jest banalne ,wystarczy jeść przyzwoite,ugotowane posiłki przed pracą...a nie po.Uczcie się gotować póki nie jest za późno. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi