Qcyk Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Tylko do tego to potrzeba jeszcze jakiegoś wsparcia dla wątroby bo zatłustowato będzie.Najlepiej z "Maciejowej" gorzelni [emoji38] .Wsparcie jest odpowiednie 60-cio procentowe śliwkowe [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Prosto i szybko. Schabowy, kapusta i ziemniaki. Do ziemniaków zawsze dodaję trochę mleka lub masła i na zmianę chrzanu ze słoika, kopru lub podsmażonej cebulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Poproszę zestaw nr.1 To takie nasze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wczoraj był Dzień Matki. Moja mama zrobiła dla mnie, najlepsze na świecie, knedle z truskawkami. Jest w tym mistrzynią. Do tego masło z bułką tartą, kubek mleka i wszystko się chowa . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 A na obiad co było? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Umnie ster że szparagami na maśle i podpiekaną bułkąNie powiem dość smaczne ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nie wiem jak u was ale u mnie pod grilla najlepiej wchodzą pomidory z cebulą i śmietaną.Zasady są 3.1. Pomidory malinowe2. Cebuli prawie tyle ile pomidorów3. Pieprzu do oporu.Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ach ????, ta niedziela. Nic się nie chce robić. No ale jeść trzeba coś. Za samym piciem ???? człowiek nie będzie żył. Miało być szybko i "zjadliwie" ????. Wymyśliłem karkóweczkę w "panierce" + jakieś warzywka. Coś z tego będzie. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Sezon start [emoji7]Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 kurki ... grzybki wielokrotnego użytku ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Taki prezent dostałem na dzień ojca od córki, której aktywnie pomagały moje wnuczki Pizza...dwie w trzech smakach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nie będzie o gotowaniu, dania gotowe, ale na upały schłodzone gruzińskie z dodatkami? ... polecam (moja żona zawsze coś wymyśli ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Standardzik. Dwa tygodnie peklowania i wolniuteńko uwędzone (10 godz) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 ... podesłał byś kawałek MMsem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 To jest bandytyzm i sku.....stwo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Atmosfera w domu coraz bardziej napięta, nikt nie chce dobrowolnie opuścić kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Standardzik. Dwa tygodnie peklowania i wolniuteńko uwędzone (10 godz)No weeeeeee aleś pozamiatał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Drugi raz w ciągu tygodnia wróciły czasy dzieciństwa...Najpierw wieść o śmierci Piotra Szczepanika i wrocił widok matki przy magnetofonie Kasprzak i kawie,a w tle " Goniąc Kormorany"...Drugi to właśnie te wiecznie peklowane i wędzone mięsa przez ojca który był naprawdę mocno rozchwytywanym rzeźnikiem w okolicy....Oj piękne czasy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Standardzik. Dwa tygodnie peklowania i wolniuteńko uwędzone (10 godz) W jakiej temp. wędziłeś,cały czas taka sama ?U mnie też jakoś lepiej wychodzi jak dłużej wędzę, Nawet 12 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Temperatury nie mierzyłem. Prosta wędzarnia stoi już u mnie parę lat i termometru właściwie nie potrzebuję. Stałą temp. w tym moim urządzeniu raczej trudno utrzymać. Przy szybszym wędzeniu po prostu pilnuję żeby palenisko za bardzo nie przygasało. Przy długim podkładam grube kawałki drewna. Bez dużej ilości żaru palą się powoli i małym płomieniem. Pokrywa wędzarni daje się bez problemu dotykać ręką. Drewno - suchy dąb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiomorales7 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 España Ole ! Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Skromne, a jakie pyszne. Świeża troć, trochę cebuli, oliwa, pieprz, sól, cukier, cytryna, odrobina sosu sojowego. Plus w wersji śniadaniowej- bułka i masło kupione w pobliskim sklepie. W wersji kolacyjnej może być ciemne pieczywo i 50 g zmrożonej wódki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Standardzik. Dwa tygodnie peklowania i wolniuteńko uwędzone (10 godz)A jak peklujesz w ciepłej porze roku? Chłodziarka?Ja ze względu na temperatury wędzę niestety tylko w sezonie póżno-jesienno-zimowo-wiosennym:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Lodówka doskonale się nadaje do peklowania. Jedyny minus to ograniczenie ilości peklowanych produktów. No chyba, że wyleci z niej piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi