bob74 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 ...pod klimaty wielkanocne... cd. fermentacji mlekowej, pójdą na współpracę ze szlachetniejszym drobiem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 ... indyczyna u mnie często gości, u mnie dodatki na czerwono. Cebuli i czosnku nie może zabraknąć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Korzystacie bo ja codziennie [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Jak przygotowujesz szparagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Wrzucam na wrzącą wodę na 4-5min. Wykładam na talerz dodaję sól pieprz masło i trochę sera cheddar lub parmezanu. Do tego jajko sadzone pływające obowiązkowo i gotowe. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 W sumie to gotowa jest już zupa szparagowa z fetą i szparagi zapiekane w boczku. Jest sporo sposobów [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Obsmażane na maśle klarowanym. A potem polane sosem jogurt, śmietana ser Dor Blue 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ugotowane i polane sosem holenderskim + jajko w koszulce.I najprostsze, czyli po ugotowaniu polane masłem z bułką tartą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Ugotowane i polane sosem holenderskim + jajko w koszulce.I najprostsze, czyli po ugotowaniu polane masłem z bułką tartą.A ja najpierw smaruję oliwą z oliwek + sól + pieprz i piekę 15 min w piekarniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Szparagi szparagami. Kaczki, gęsi i inne rarytasy są ok. Ale zawsze będąc u teściów na Lubelszczyźnie nie odmówię sobie cebuli duszonej na smalcu. Co prawda trzeba poczekać ale warto [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 z dedykacją Kolegom, którzy wyznają C&R jak religię......nie zapominajcie, że to jedynie smutna konieczność, zdecydowanie uczciwiej byłoby tak: smacznego, warto mimo wszystko od czasu do czasu zjeść świeżą rybę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Sen miastowego o dzikim życiu Wybacz.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 gosc z pierwszego filmiku mnie rozjebal sprzet plywajacy za kilkadziesiat tys zl i kij z chojaka jako narzedzie polowu heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 gosc z pierwszego filmiku mnie rozjebal sprzet plywajacy za kilkadziesiat tys zl i kij z chojaka jako narzedzie polowu heh Mnie nie roz.... Tu bardziej chodzi o to czym można złowić piękne ryby. Środek pływający nie ma tu żadnego znaczenia -IMO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Klasyczny schabowy musi być z jednego rodzaju mięsa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 A konkretnie to z jakiego ? Kiedyś myślałem, że schabowy to ze schabu jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 A konkretnie to z jakiego ? Kiedyś myślałem, że schabowy to ze schabu jest....moze koledze chodzi o to ze to schabowy z kością który jest o niebo lepszy od tego bez kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Znowu mnie namówili 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 To lubię bardziej nawet od bobu!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 To lubię bardziej nawet od bobu!!! Bób z Tobą BOB'ie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Tanio nie jest, ale może warto? wszak to wartość kontaktu z Najwyższym Edytowane 14 Września 2021 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Z cyklu kuchnia dla odważnych, gulasz z ozorków oraz serc wieprzowych. Kto się nie odważy spróbować niech żałuje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Z cyklu kuchnia dla odważnych, gulasz z ozorków oraz serc wieprzowych. Kto się nie odważy spróbować niech żałuje 244031949_4309924485722604_2486545239060966133_n.jpg 244031998_4309923612389358_3154541360590854872_n.jpgKlasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Klasa pierwsza to cielęce ozorki, a biznes jagnięce.Serca oddzielnie, podobnie nerki, wątróbka itdŚwinka to liga podwórkowa w porównaniu.Z warzyw to cebula i pomidor z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Z cyklu kuchnia dla odważnych, gulasz z ozorków oraz serc wieprzowych. Kto się nie odważy spróbować niech żałuje 244031949_4309924485722604_2486545239060966133_n.jpg 244031998_4309923612389358_3154541360590854872_n.jpgAleż mi Tomku zrobileś smaka ! Czy masz jakiś sprawdzony przepis na taki gulasz ?Żona i znajomi pukają się w czoło, jak im mówię, że uwielbiam gulasze z podrobów (serca, nerki, żołądki). A to jest przecież takie pyszne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.