Skocz do zawartości

Gotujemy


turkucpodjadek

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Z cyklu kuchnia dla odważnych, gulasz z ozorków oraz serc wieprzowych. Kto się nie odważy spróbować niech żałuje ;)

 

attachicon.gif 244031949_4309924485722604_2486545239060966133_n.jpg

 

attachicon.gif 244031998_4309923612389358_3154541360590854872_n.jpg

Ależ mi Tomku zrobileś smaka ! Czy masz jakiś sprawdzony przepis na taki gulasz ?

Żona i znajomi pukają się w czoło, jak im mówię, że uwielbiam gulasze z podrobów (serca, nerki, żołądki). A to jest przecież takie pyszne...:)

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...