platynowłosy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Cześć Kolego. Ten kij NIE jest sztywną pałą. Miałem go w ręku, z sliderkami od 40gr wzwyż. Jak go wyczujesz, to będzie nie do pobicia. Ja mam 182cm wzrostu, i 80kg, rzuty wychodziły takie, że daj Ci p.Boże zdrowie. Waldi jest też mojego wzrostu, ale łapki ma dubeltowo mocarne. Jego rzuty też były godne paparazzich.Przynęty czuje się na tym kiju bardzo dobrze, czy to jerkując na różne sposoby, czy prowadząc slidera w sposób typowo spinningowy... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Cześć Kolego. Ten kij NIE jest sztywną pałą. Miałem go w ręku, z sliderkami od 40gr wzwyż. Jak go wyczujesz, to będzie nie do pobicia. Ja mam 182cm wzrostu, i 80kg, rzuty wychodziły takie, że daj Ci p.Boże zdrowie. Waldi jest też mojego wzrostu, ale łapki ma dubeltowo mocarne. Jego rzuty też były godne paparazzich.Przynęty czuje się na tym kiju bardzo dobrze, czy to jerkując na różne sposoby, czy prowadząc slidera w sposób typowo spinningowy... PozdrawiamAlekDziękuję za odpowiedź, W takim razie zamawiam! Pozdr,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi