milijon Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Natomiast jeżeli chodzi o nowości to: wertykalny 7,5 cm - praca mocno wyczuwalna na kiju, pracuje w każdej predkości prowadzenia. bezsterowy 8,5 cm - praca lusterkująca przy wolnym prowadzeniu, przy szybszym wychylenia korpusu plus mocne lusterkowanie w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Praca wre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) część twórczości z ostatnich tygodni i część rybek z ostatnich dni, jaź kolegi na mojego wobka 8,5 cm i mój sumek 110 cm na wobka AK80 (8 cm) Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez milijon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 w weekend testowany był nowy wobek 9cm, waga korpusu bez kotwic 22 g przyszły nowe farbki, a że nie dorobiłem się jeszcze aerografu będą wykorzystane przy malowaniu gąbką i nie samymi woblerami człowiek żyje, w trakcie tworzenia jest full grip do nowego kija na przyszły sezon z blankiem jeszcze są wątpliwości, faworytem jest FA Blaas Slim 9'6 8-15lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nowe 9 cm skończone, waga z kotwicami ok 24,5 g oraz nowe kotwice, bardzo fajne bezzadziory w dobrej cenie i kolejny boleń kumpla na wobka ode mnie, 72 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 9cm z detalami sam miałem leszcza na wobka 8cm, jednak krąpia to bym się w życiu nie spodziewał pierwsze w życiu wobki pomalowane na okonia, chyba nie ma tragedii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 w ostatnim czasie powstał nowy wobek - 6 cm, będzie w wersji bezsterowej i ze sterem. Wczoraj były pierwsze testy, na sterowca było jedno branie rybki, ale spadła po chwili. Na 9tkę wczoraj jeden niewielki bolek i okonek, najważniejsze że ryby współpracowały. Plus jeden bolek na 7cm ze sterem A w planach na jesień/zimę - rozwój wobków ze sterem, głównie boleniówki od 6 do 9 centymetrów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Testowe woblerki ze sterem okazały się całkiem aptetyczne dla rybek poniżej koneser , który wczoraj skusił na sterowca 8,5 cm, prowadzonego średnim tempem a tak wygląda wobler: nadają się do średniego tempa i ekspresu i kilka bezsterowych uklejek do pudełka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi