seemoore Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tu widać chyba nieco lepiej detale. Dotarł też aero, więc jeszcze złączka oraz farbki i zaczynamy malowanko ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Malowanie jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki . Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej ... Poćwiczę jeszcze na bieżącej serii kilkudziesięciu wobków (to malowanie plus aero) i chcę się pobawić żywicą ... Zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Jako, że wybieram się na dorsze, wygrzebałem nieco moich pilkerów bananowców. Waga 150, 120 i 90 gram. O ile pamiętam :-) Myślicie, że dadzą radę? Miejsce docelowe - Władysławowo. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Za lekko na władka. O ile jednostka nie zabierze was na turystykę to o tej porze roku powinniście szukać głęboko więc 150 słabo czuć na 80+ metrów a banana to już wogóle, bo opada pod kątem ślizgiem. Bardziej do finezyjnego łowienie lżejszym sprzętem i nie na władkowe głębiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No zobaczymy ... NIe wiem szczerze móiąc, jak głęboko będziemy łowić . Jednak fachowcem nie jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Chwilowo przerwa w produkcji, bo szykuję się właśnie na dorsze, ale udało mi się część wobków wykończyć na gotowo. Pierwotny jerk dostał również ster ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Super wyszły, kolorki ideollo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Może nie ideollo, ale dziękuję . Fajnie, że się podobają ... Będzie ich jeszcze dużo więcej . Część już zarezerowania do wysyłki dla kolegów z forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Super malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dziękuję . Jakby ktoś chciał coś z nowego miotu, pisać na PM lub w wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Weekend prawie za nami, a ja zaliczyłem kilka malowanek. Dodatkowo woblerki kleniowo-jaziowo-okoniowe weszły w kolejną fazę produkcji (wklejanie stelaży i obciążenia) . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Rusza projekt Okoń ... Ma to być pierwszy wobler, który trafi do formy :-) Edytowane 28 Października 2014 przez seemoore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) No dobra, taki jest - mniej więcej - plan ... Czas zacząć zabawę ... Edytowane 28 Października 2014 przez seemoore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Okoń po mału dostaje "ubranko" ... Obróbka wstępna. Edytowane 28 Października 2014 przez seemoore 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ładnie, na starość też spróbuję zrobić coś z fakturą na korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dziękuję . Uczę się od najlepszych ... Twój konkurs dodał mi sił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No ciekawie wygląda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To dopiero początki. Niebawem pierwsze próby z silikonem i żywicą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dobra, fotki z kolejnego etapu placu boju ... Jeszcze czekają mnie drobne poprawki i szlifowanko (plus oczodoły do zrobienia) i leci w formę (pierwszą w życiu ). I tu będę prosił zaprzyjaźnionych kolegów o doradztwo, co do proporcji mieszanin itd. ... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 O to to, silikonki to mi się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pamiętat żeby przynajmniej raz Caponem go machnac żeby lepiej od silikonu odchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Spoko loko :-). Na razie muszę go jeszcze dopieścić. Mam w głowie jescze dwa pomysły... W woblerze wzorcowym będę chciał chyba zrobić wkręty zamiast stelaża. Tylko drut mam sztywny.... Jakieś pomysły na inne 'oczka'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Okonek zyskuje kolegę, co do którego mam spore nadzieje . Z przeznaczeniem na szczupłego . Etap początkowy, ale koncepcja jest już widoczna . Też finalnie ma trafić w silikon ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wyglądają coraz lepiej , zwłaszcza ten okoń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi