mifek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 bardzo mi sie podoba twoja szkola malowania. taka bardzo naturalna... w moim odczuciu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dziękuję bardzo Przyjacielu . Właśnie staram się zmierzać do tego, aby jak najbardziej odwzorować naturalne rybki, uwypuklając jednoczeńśie pewne cechy charakterystyczne . No zobaczymy jak to będzie dalej (to pierwsza część 3 serii). DO wykończenia zostały jeszcze boleniówki (próbna partia), oraz bananowe songi - tak nazwałem swoje bananki . W planach są łamańce i jerki, wszystko przede mną, dlatego tym bardziej licze na Wasze sugestie, dotyczące tego, co można ulepszyć . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Bardzo ładne woblery, naturalne i nie powydziwiane. Jak nam się podobają to rybom na 100% przypadną do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam, No to daję zbliżenie poszczególnych woblerasków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 I ostatnie z tej części serii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Czas wykończyć serię, któą zacząłem dość dawno temu.Wstawiam fotkę z przed zanurzenia w podkładzie, oklejenia, maloawania i lakierowania. Jutro prawdopodobnie będą fotki wobków po lakierowaniu (prawie gotowe). Pierwsza seria boleniówek i okonki (bardziej klasycznie jak dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Fotki robione na bardzooo szybko (przed wyjazdem do pracy ) Wersja robocza - jeszcze nie koniec: 15 gniewnych: Okonesku - bez cętek jak narazie : Boleniówki 1: Boleniówki 2: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czy te boleniówki są oklejone jakimś sreberkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, Zgadza się - folia alu . W produkcji kiklanaście nowy, w mojej ocenie lepszych modeli boleniówek . Korpusy własciwie wykończone, trwają pracę (wieczorami, po pracy) nad dalszymi krokami... Dziś chyba tez rozpocznę przygotowania do produkcji jerków ... Oj zimo, moja zimo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, Bo długim czasie, wykończyłem starą serię woblerów. Trochę pstrokato, trochę pozmieniałem, trochę tak sobie . To w sumie trzecia seria w życiu, więc źle nie jest, ale w toku spore prace nad nową, znacznie większą i bardziej zróżnicowaną rodzinką . Coś niebawem wstawię... Wykończone okonki (pociapane, ale kolorki łowne ): Boleniówki (pierwsze w życiu ). Aktualnie robię sporą serię takich właśnie (ulepszonych znacznie) przynęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam, Już długo nic nie wstawiałem, ale za namową kolegi z forum, pokuszę się o wstawienie kilku półproduktów, celem odświeżenia wątku ... Fotki robione błyskawicznie, przy okazji innych ujęć ... Sorry za jakość i nie najlepszą widoczność. Nie ma się czym zachwycać, ale mam nadzieję, że niebawem się to zmieni (czasu trochę brak ). Niebawem planuję w końcu zrealizować finalnie projekt boleniówek i jerków. Póżniej biorę sie za maluchy i łamańce ... A zatem: Sliderki: No i boleniówki: No i cztery boleniówki, któe widziały wodę podczas testów. Praca super - typowo boleniowa. W opadzie lusterkują. Podczas szybkiego ściągania praca migotliwa, delikatna... Bardzo fajna ... Oby pozostałe tak samo cykały.. To by było na tyle... Niech ktoś mnie zmotywuje, bo nigdy tego nie skończę ... Inspiracji mi trza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a ja byłem przekonany że wykończenie to najprzyjemniejsza część pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No widzisz, u mnie tak na wspak trochę ... Ale poczekajta poczekajta .... Skońćzę sliderki (korpusy) i biorę się za finalizację całości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam Panów, Po długiej przerwie udało mi się przejść do kolejnego etapu wykańczania wobków. Mowa o sliderkach i boleniówkach . Woblery przygotowane do podkładu, zakonserwowane Capon'em ...Jutro podkład i później już malowanko ... Rezultaty pokażę niebawem ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 w końcu ) Świętna robota Michał już się nie mogę doczekać malowańska <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Bedzie, bedzie... A mobilizację do działania mam od Ciebie, więc dziękuję . Trzeba się zachęcać ... Kolejne serie może wyposażę w skrzela, pyski i inne rzeczy - więcej szczegółów nieco. Teraz remont, więc wszystko tak na szybko, nocami prawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ) Fajna zabawa w skrzela i pyski tylko trochy jest przy tym zabawy Już się nie mogę poważnie doczekać jak zrobić serię w Japan Style:P hahhaKończ Michał ten remont i bierz się za frezowanie i struganie wobków bo masz naprawdę rękę do tego!!) Oj tam oj tam:P już od razu ja heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 WItam ponownie , Na prośbę jednego z kolegów zrobiłem jakąś tam fotkę półproduktu w fazie malowania ... W przerwie na remont mieszkania coś tam zrobię czasem . NIebawem wstawie całość wobków z efektem finalnym. Na razie to taki zupełny półprodukt . Oczy za małe niestety ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No Michał Zajeb... woblery:) Tylko czemu nie wstawiłeś całej serii? Prezentują się konkretnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 To tylko półprodukt... Jak skończę, wstawię całość w pełnej krasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 będzie nie z tego świata:) już jest Kosmicznie:P ale spoko odpuszczę Ci na chwilę obecną, kończ, kończ, kończ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam, Nastąpiła mobilizacja i skończyłem już prawie wobki boleniowe - część z nich. Następne już w fazie malowania. Podobnie sliderki ... No to wstawiam, co by nie być gołosłownym : Nie jest to może w 100% to, co chciałem osiągnąć, ale efekt całkiem mi się podoba. W realu wygląda to znacznie lepiej, bardziej naturalnie. W dodatku fotki przy sztucznym oświetleniu. No ale dobra, już się nie tłumaczę . Pozdrawiam! PS. CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bardzo fajne malowanie i w ogóle gites.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dziękuję za miłe słowo ... Uczę się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 No no no Michał w końcu gotowe Zajefajnie Ci wyszły Efekt finalny boomba:) Bolki będą miały co gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi