seemoore Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 No to kolejne sztuki z dawno zaczętej serii ... Trochę boleniówek i kilka jerków Jerków jeszcze trochę do wykończenia mam, później będą na celowniku małe wobki, kleniowo-jaziowo-okoniowe . No i oto one: Boleniówki: Jerki: No to na razie tyle Niebawem będę kończył kolejne sliderki, ale myślę nad kolorkami .. Sorry za jakość zdjęć, ale na szybko robiłem, przed pracą. No to pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Cześć Michał , bardzo ładnie wykonane szczególnie podobają mi się te jerki z czarnym grzebieniem super wyszły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dziękuję za dobre słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Te jerki to kolega robi pływające, tonące? Jak waga i czy są na sprzedaż? Koniec OT. Bardzo fajne cacuszka Boleniówy też super malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam, Większość pływająca, część tonąca. Czy na sprzedaż? Raczej nie, bardziej na wymianę... Robię to, bo lubię, nie dla zarobku, którego nie da się przełożyć na wkład włożony w produkcję każdego z nich... Jeśli ktoś jest ainteresowany wymianą za sprzęt wędkarski, rozważę to. Pozdrawiam strugaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ok rozumiem. Dzięki może zatem się kiedyś wymienimy :)Pozdrawiam i zachęcam do dalszej dłubaniny bo idzie Koledze świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam ponownie zacne grono Strugaczy ... Dziś zakończyłem ostatnie z serii jerków-sliderków. Poniżej moje stadko: No to na razie tyle... Może uda mi się znaleźć trochę czasu i w końcu ruszyć z kolejnym etapem woblerkó kleniowych. Muszę się sprężyć, ale potrzebna mi mobilizacja... Pozdrawiam i z góry za wszelkie konstruktywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba czas wrócić do gry ... Edytowane 8 Czerwca 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 O kurcze :-) powrót z zaświatów :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) A no miałem nieco przerwy... w wędkarskim życiu . Problemy osobiste dały znać o sobie. Cóż, powracam ... Czekają mnie porządki w garażu, który planuję zagospodarować na nowe miejsce "pracy", wiec niebawem o mnie jeszcze usłuszycie ... Stęskniliście się? Edytowane 9 Czerwca 2014 przez seemoore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie, nie tęskniliśmy Dawaj, dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 no może ciupinkę :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Prawie 2 lata spokoju były, ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Hahaha... Nie uwolnicie się ode mnie ... Zaraz wstawię filmik z pracy uklejki, kórej wkleiłem dziś ster (zresztą wkleiłem całemu stadu ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Słowo się rzekło, to wstawiam krótki filmik, pokazujący pracę woba ... Boleniowy szumigaj ... To jeden z tych harcerzyków, co poszła cała seria ... https://www.youtube.com/watch?v=qpXTlgLL6Pc&feature=youtu.be Edytowane 9 Czerwca 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No dobra, fotografie końcowe części rodzinki boleniówek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No to meczyk Hiszpania : Holandia za nami ... Po meczu pozostały jednak łupy, wyskrobane w trakcie 90 minut rozgrywki ... Coś ala horneciki... Sorry za jakość, ale taka to pora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Info o nowej produkcji Prace ruszyły mocno, więc niebawem mam nadzieję, przybędzie mi spora rodzinka woblerków.Zależy mi szczególnie na woblerkach z uszkiem na grzbiecie - bo takich ma być koło 20... Ciekawią mnie testy ich pracy itd. Będzie to dla mnie nowość, więc trzymajcie kciuki ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wanna to kiepski zbiornik na prezentację boleniówek. Docenić trzeba chęci, jednak popatrzył bym na rzeczny pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Może się doczekasz ... Na razie jednak inne priorytety . Może osoby, do których poszły woblerki pokażą jakieś rezultaty ich pracy . Zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sam pokazywałem czasem woblery sterowe w wannie, jednak jerków bym nigdy tak nie próbował prezentować, bo nic bym nie pokazał. Gdybym wytwarzał woblery pod połów boleni, też bym ich w wannie po prostu nie pokazał. Wanna jest ok, ale dla małych woblerów lekkich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czasem czas i inne okoliczności nie pozwalają na inne pokazanie pracy Tak było tym razem... Zgadzam się jednak, że testy wannowe to tylko w wyjątkowych sytuacjach . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A swoją drogą... Możecie polecić jakiś dobry nożyk do strugania? Moje jednorazówki chyba pora zamienić na coś nieco lepszego (jakiś mercedesik wśród nożyków). ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeśli wymienne ostrza to Olfa. Jeśli stałe ostrze to każda z firm na tej stronie ma solidne wyroby. http://www.dluta.pl/katalog/noze-dla-rzezbiarzy/ Tu jest drogo, ale masz wszystko w jednym miejscu do obejrzenia W necie znajdziesz sobie później tańszą ofertę jeśli ci będzie na tym zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi