Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Dwa pierwsze wersy jak życiowy leitmotiw z funeralnym niestety finałem . Nietuzinkowy głos w ciałku wciąż zadziornym przepadł na wieki A zimne , wyrachowane [...] i pozostałe plastykowe beczydła dalej będą wydawać dźwięki do szpagatów przy aerobicu , oraz do zakupów w Tesco .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Z przykrością stwierdziłem, że nie znałem pani, a mam ambicje znać dobre rzeczy w muzyce. Na szczęście muzyka pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiekuisty Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 No niestety, nie poradziła sobie ze swoją sławą... A głos miała zaiste ponadprzęciętny. Niech spoczywa w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Najwybitniejśi odchodzą najszybciej Lubiałem jej muzykę i po poznaniu jej skrawka życia w mediach stwierdziłem że pewnie szybko skończy ze strzykawką w ręku.Niestety nie myliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 jak to powiedział Marek Niedźwiedzki - dołączyła do najlepszego na świecie zespołu 27 szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi