platynowłosy Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam Panowie pytanie. Mam nieraz po kilkadziesiąt wiadomości na Messengerze. Klikanie w każdą pojedyńczo by ją usunąć...cholera...trwa. Kiedyś klikało się w okienka oboki hurtem usuwało. Jest tak, czy można je właśnie hurtowo wywalać? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Z tego co wiem raczej się nie da Pozdrówka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Kolego tam musisz kliknąć w te okienko takie, obok tego niebieskiego, na górze na messengerze. Generalnie nie wiem to ci nie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Zainstaluj sobie Facebook Lite a Messengera wywal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi