Skocz do zawartości

Pytanie

Rodriguez

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Poczatki tablic rejestracyjnych z różnych rejonów Polski.

Chyba.!  :rolleyes:

Kłaniam się Marian.

Marianie drogi - tyle to ja wiem, baaaa...., nawet odkodowuję okolice, tylko czy nie można na forum, w temacie ogólnodostępnym pisać bez "kodowania"..... Tak jest łatwiej ..... https://m.youtube.com/watch?v=H0WbuxJFEqc

.......... przynajmniej tam gdzie rzeczy nie trzeba komplikować.

• Like 2

A merytorycznie..... Bóbr jest ok. - byłem dwa razy, choć to dość "wrażliwa" woda o rybostanie narażonym na fanaberie zapory w Pilchowicach, złoty kormoranów itp, itd. Przed ok. dwoma laty Bóbr przeszedł ciężka próbę gdy z Pilchowic poszła wielka woda z przydennym szlamem. Ale Bóbr ma niewątpliwy atut - Tartak u Gosi i Igora. Pięknie tam.

• Like 2

Cześć Koledzy. Pozwolę się podpiąć pod temat. Może ktoś z Łodzi lub okolic Sieradza lub Burzenina stosuje metodę muchową, chciałbym się spotkać i posłuchać uwag co robię źle, co robię dobrze i usłyszeć jakieś rady. Wiem, że teren może nie za bardzo pod muchę, ale może ktoś coś? 

Cześć Koledzy. Pozwolę się podpiąć pod temat. Może ktoś z Łodzi lub okolic Sieradza lub Burzenina stosuje metodę muchową, chciałbym się spotkać i posłuchać uwag co robię źle, co robię dobrze i usłyszeć jakieś rady. Wiem, że teren może nie za bardzo pod muchę, ale może ktoś coś?

Cześć

22 kwietnia w Smardzewicach na szynie poniżej ZS odbędą się warsztaty muchowe organizowane przez klub muchowy z Bełchatowa. Nauka wiązania much oraz trening z wędką muchową. Myślę że to świetna okazja by kompleksowo dowiedzieć się wszystkiego od doświadczonych kolegów.

Pozdrawiam

www.pzw.org.pl/40/wiadomosci/147160/60/zaproszenie_na_pokaz_wedkarstwa_muchowego_warsztaty_muchowe

Edytowane przez m_ar

Cześć

22 kwietnia w Smardzewicach na szynie poniżej ZS odbędą się warsztaty muchowe organizowane przez klub muchowy z Bełchatowa. Nauka wiązania much oraz trening z wędką muchową. Myślę że to świetna okazja by kompleksowo dowiedzieć się wszystkiego od doświadczonych kolegów.

Pozdrawiam

www.pzw.org.pl/40/wiadomosci/147160/60/zaproszenie_na_pokaz_wedkarstwa_muchowego_warsztaty_muchowe

Dziękuję Kolego za informację. Jak tylko będę miał czas to z chęcią sie wyrobię.

Jestem z Łodzi i łapię na muchę.Jestem chętny na każdy wyjazd na ryby.

Dziękuję Kolego za odzew. Można kiedyś na jakiś wypad się zgadać i na naukę ;)