Rodriguez Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 WitamPoszukuje kogos z okolic DGL aby wymienic sie doswiadczeniami w lowieniu na muche w tych okolicach i nie tylko. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witaj zapraszam do FNW ewentualnie FZG Kwisa, Bóbr, Odra i inne okoliczne rzeczki rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 https://m.youtube.com/watch?v=MJLCcQPgye0 ......co to k..... jest DGL, FNW, FZG ..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Poczatki tablic rejestracyjnych z różnych rejonów Polski.Chyba.! Tak " kumam" jako młodzieniec 60+ Kłaniam się Marian. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez marian-56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 https://m.youtube.com/watch?v=MJLCcQPgye0 ......co to k..... jest DGL, FNW, FZG ..........?Robercie, rejestracje samochodowe, Głogów, Nowa Sól i Żagań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Poczatki tablic rejestracyjnych z różnych rejonów Polski.Chyba.! Kłaniam się Marian.Marianie drogi - tyle to ja wiem, baaaa...., nawet odkodowuję okolice, tylko czy nie można na forum, w temacie ogólnodostępnym pisać bez "kodowania"..... Tak jest łatwiej ..... https://m.youtube.com/watch?v=H0WbuxJFEqc .......... przynajmniej tam gdzie rzeczy nie trzeba komplikować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 RobercieMnie też się to nie podoba .Takie czasy.Kłaniam się Marian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A merytorycznie..... Bóbr jest ok. - byłem dwa razy, choć to dość "wrażliwa" woda o rybostanie narażonym na fanaberie zapory w Pilchowicach, złoty kormoranów itp, itd. Przed ok. dwoma laty Bóbr przeszedł ciężka próbę gdy z Pilchowic poszła wielka woda z przydennym szlamem. Ale Bóbr ma niewątpliwy atut - Tartak u Gosi i Igora. Pięknie tam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 RobercieMnie też się to nie podoba .Takie czasy.Kłaniam się Marian. https://m.youtube.com/watch?v=7RVmnW-paoM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Teraz jak się wjeżdża do Żagania widnieje wielki Bilbord z napisem FZG faktycznie zaangażowani ludzie . Tak chodziło o Głogów, Nową Sól, Żagań i okoliczne wichury kolega chyba nie aktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Cześć Koledzy. Pozwolę się podpiąć pod temat. Może ktoś z Łodzi lub okolic Sieradza lub Burzenina stosuje metodę muchową, chciałbym się spotkać i posłuchać uwag co robię źle, co robię dobrze i usłyszeć jakieś rady. Wiem, że teren może nie za bardzo pod muchę, ale może ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jestem z Łodzi i łapię na muchę.Jestem chętny na każdy wyjazd na ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć Koledzy. Pozwolę się podpiąć pod temat. Może ktoś z Łodzi lub okolic Sieradza lub Burzenina stosuje metodę muchową, chciałbym się spotkać i posłuchać uwag co robię źle, co robię dobrze i usłyszeć jakieś rady. Wiem, że teren może nie za bardzo pod muchę, ale może ktoś coś?Cześć22 kwietnia w Smardzewicach na szynie poniżej ZS odbędą się warsztaty muchowe organizowane przez klub muchowy z Bełchatowa. Nauka wiązania much oraz trening z wędką muchową. Myślę że to świetna okazja by kompleksowo dowiedzieć się wszystkiego od doświadczonych kolegów. Pozdrawiam www.pzw.org.pl/40/wiadomosci/147160/60/zaproszenie_na_pokaz_wedkarstwa_muchowego_warsztaty_muchowe Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez m_ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Cześć22 kwietnia w Smardzewicach na szynie poniżej ZS odbędą się warsztaty muchowe organizowane przez klub muchowy z Bełchatowa. Nauka wiązania much oraz trening z wędką muchową. Myślę że to świetna okazja by kompleksowo dowiedzieć się wszystkiego od doświadczonych kolegów. Pozdrawiam www.pzw.org.pl/40/wiadomosci/147160/60/zaproszenie_na_pokaz_wedkarstwa_muchowego_warsztaty_muchoweDziękuję Kolego za informację. Jak tylko będę miał czas to z chęcią sie wyrobię.Jestem z Łodzi i łapię na muchę.Jestem chętny na każdy wyjazd na ryby.Dziękuję Kolego za odzew. Można kiedyś na jakiś wypad się zgadać i na naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi