MarekVet Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam Jestem posiadaczem Garmina Colorado i poszukuje map polskich rzek :wisły i wieprza . Może ktoś jest mi wstanie pomóc . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 http://ump.waw.pl/ Są też mapy krakowskiego kompassu sprzedawane w postaci plików przygotowanych do garminów (o ile się nie mylę to kolorado ma opcje ich użycia). Ale ja bym na Twoim miejscu nie liczył że gdzieś uda Ci się kupić dobrą mapę rzeki RP. Najszybciej będzie ją sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MarekVet
Witam
Jestem posiadaczem Garmina Colorado i poszukuje map polskich rzek :wisły i wieprza . Może ktoś jest mi wstanie pomóc .
Dzięki
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi