Popeye Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wszystkie środki które zawierają DEET niszczą tworzywa sztuczne. Osobiście polecam Foreste w kremie:) Ostatnio miałem palucha obsmarowanego i dotknąłem body aparatu, czarny zrobił się bladszy Mazidło pierwsza klasa, nic nie podlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Pomyłka. Edytowane 6 Lipca 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ostatnio miałem palucha obsmarowanego i dotknąłem body aparatu, czarny zrobił się bladszy Mazidło pierwsza klasa, nic nie podlatuje Szkoda tylko ze psują tworzywa sztuczne, bo mając na sobie koszulkę termiczną juz nie można posmarować się pod nią bo się uszkodzi. Teraz zaliczyłem nockę na Odrze. Dłonie, twarz i kark nie naruszone, nawet nie słyszałem żadnego komara... za to barki i przedramiona... masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Szkoda tylko ze psują tworzywa sztuczne, bo mając na sobie koszulkę termiczną juz nie można posmarować się pod nią bo się uszkodzi. Teraz zaliczyłem nockę na Odrze. Dłonie, twarz i kark nie naruszone, nawet nie słyszałem żadnego komara... za to barki i przedramiona... masakra:) Nie wiem na czym może polegać problem, ale na Ultrathonie jest ostrzeżenie by nie nanosić pod odzież, można natomiast spryskać ciuchy.... oczywiście pod warunkiem, że to bawełna lub nylon. Wczoraj przetestowałem - nylonowe szorty Simmsa miały kontakt z preparatem i nic. Zerkam teraz na stronę Simms Fishing i wychodzi na to, że oni produkują sporo letniej odzieży właśnie z nylonu, choć są także produkty z poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi