marcinesz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, Ponieważ zauważyłem, że jest zapotrzebowanie na Ultrathon 3M, podobno niezawodny specyfik na polskie komary wielkości wróbli , na Google.pl znalazłem sklep Ultra-Med z Lublina, który wysyłkowo zaopatruje w ten środek. Sytuacja wygląda jak następuje:- jeden pojemnik (170g) Ultrathon kosztuje 20zł;- koszt wysyłki, dla ilości 1-9 pojemników, wynosi 12 zł - niezależnie czy zamawiamy jeden, czy dziewięć, za wysyłkę płacimy 12zł;- począwszy od 10 pojemników w górę, koszt wysyłki pokrywa sprzedający;- za zamówienie 12 pojemników (2 zgrzewki) Pani obiecała mi rabat 3% (wow!) - tj. 20 szt. x 12 x 97% = 233zł -> 233 / 12 = 19,4zł. Robimy zbiorowe zamówienie? - kto jest chętny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja się chętnie zapisze w sumie 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jedną flaszkę dla mnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 3 dla mnie i Gumofilca (w totalu, podzielimy sie jakos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wyjdzie wam po poltora na twarz ... ale bedzie biba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 poproszę sztunię dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Stan obecny:- marcinesz -> 2 szt.;- mifek -> 3 szt.;- Jarokowal -> 1 szt.;- Kuba + Gumofilc -> 3 szt.;- Xavi -> 1 szt.;- rognis_oko (zgłoszenie poza Forum) -> 1 szt. W sumie 11 szt. Czekam na zgłoszenia do jutra (środa 2.08.) do końca dnia, a potem zamawiam. Trzeba będzie jeszcze wymyślić jakiś sposób dostarczenia specyfiku do osób spoza W-wy - propozycje na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja bym poprosil o trzy butelki ... jest to rzeczywiscie takie skuteczne?adres wysylki podam zaraz na pn @marcinesz, tutaj tez jest http://www.apteka4u.pl/wyniki_wyszukiwania.php?keywords=Ultr athon+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dla mnie jedna flaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Czołem! A jednak coś można znaleźć w tym Lublinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To co bedzie coś z zamówienia czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zamówiłem - po 19,14 PLN za sztukę (koszty przesyłki do W-wy pokrywa dostawca). Powinienem mieć przesyłkę we czwartek do 16.00.Numer mojego konta podam Wam na priv-a. Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Odświeżę temat odnośnie tego specyfikum. Słyszałem i czytam, że skuteczność ma świetną i nie jest bajką, że przeznaczany jest dla kontyngentów wojskowych jednak zawsze jest jakiś haczyk!Kto używał i jakie ma sugestie po zastosowaniu, nie drażni skóry, nie było omdleń? Podobno tekstylia zaaplikowane tym mazidłem nie uprawne po stosunku z preparatem wyglądają jak po kwasie solnym, mam zamiar sobie zamówić, ale strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tomek88 otrzymujesz Statuetkę Złotej Łopaty za odkop roku nagroda: http://www.teamsandtastic.com/IMAGES/1-Gold.jpg a tak na serio to podobno bardzo skuteczny środek był, ale już dawno go nie stosowałem. Polecam REPEL 100, jeśli gdzieś dostaniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tomek88 otrzymujesz Statuetkę Złotej Łopaty za odkop roku nagroda: http://www.teamsandtastic.com/IMAGES/1-Gold.jpg a tak na serio to podobno bardzo skuteczny środek był, ale już dawno go nie stosowałem. Polecam REPEL 100, jeśli gdzieś dostanieszBardziej mi to przypomina szpadel, ale może być, przetopię na zęby, łańcuch a i na bullety do texas rig zostanie, adres podam na priv Ten ultrathon dostępny na alledrogo w nowej odsłonie dlatego pytam i dzięki za alternatywę, ale oczekuję opinii od użytkownika czy ten środek z tematu nie był szkodliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Środek jest silnie toksyczny ale działa, żadnych omdleń ani podrażnień skóry ja ani ludzie którzy go używali nie mieli. Komar co najwyżej podleci ale nie gryzie i to jest fakt, tylko trzeba się dobrze nasmarować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Fakt, że tamci użytkownicy się nie odzywają, może świadczyć na niekorzyść specyfiku Na stronie tego lubelskiego sklepu dalej w ofercie, tylko cena skoczyli do 30 zł.Są też namiary na inne sklepy. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Roseth 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Bardzo skuteczny, zużyłem kilkanaście opakowań w życiu.Jedyny skutek uboczny, jaki zauważyłem, to niszczenie tworzyw sztucznych. Konkretnie, 3 pary okularów poległy przy intensywnym stosowaniu. Po prostu przeżarło zauszniki. Jeśli chodzi o tkaniny, nie stwierdziłem szkodliwego działania, nawet po kulkudziesięciokrotnej aplikacji. Polecam - Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 w carrefour jest za 23zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jest również sprzedawany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystkie środki które zawierają DEET niszczą tworzywa sztuczne. Osobiście polecam Foreste w kremie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Kiedyś wysmarowałem Ultrathonem spodnie ze względy na dużą ilość kleszczy w krzakach- plamy już nie zeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Używam Ultrathonu w kremie i aerozolu - jest super skuteczny. Co do ciuchów i akcesoriów jest napisane wyraźnie na etykiecie - nie niszczy bawełny i nylonu. Przestrzegają natomiast przed jego używaniem na inne syntetyki, powierzchnie metalowe, plastikowe i skórzane. Okulary są więc poważnie zagrożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ten co jest teraz w sklepach jest pozbawiony głównej substancji albo jest ona w stezeniu 9%/np Muga/ skuteczność spadła do 30-45minno i juz nie niszczy tworzyw..... Można kupić na allegro 25% bo ludzie sami sprowadzaja z sasiednich krajów i sprzedaja a ten działa ok 2-3h,ja uzywam tylko deet 98% pryskam na dłonie potem wcieram na rece i twarz nie trzeba pryskac na ubranie bo zapach i tak je odstraszaMimo tego ,że deet nie jest w europie zakazany zaprzestano go sprowadzać do Polski bo jest szkodliwy dla dzieci poniżej 12 rokuNa szczescie mam zapas na najbliżesze 10 lat Edytowane 5 Lipca 2014 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ten co jest teraz w sklepach jest pozbawiony głównej substancji albo jest ona w stezeniu 9%/np Muga/ skuteczność spadła do 30-45minno i juz nie niszczy tworzyw..... Można kupić na allegro 25% bo ludzie sami sprowadzaja z sasiednich krajów i sprzedaja a ten działa ok 2-3h,ja uzywam tylko deet 98% pryskam na dłonie potem wcieram na rece i twarz nie trzeba pryskac na ubranie bo zapach i tak je odstraszaMimo tego ,że deet nie jest w europie zakazany zaprzestano go sprowadzać do Polski bo jest szkodliwy dla dzieci poniżej 12 rokuNa szczescie mam zapas na najbliżesze 10 lat Kupiłem w sklepie myśliwskim w Lublinie Ultrathon deet 25 % dosłownie tydzień temu. Sporo tam tego jeszcze było. Sam już nie wiem jak to jest bo w ubiegłym roku w tym samym sklepie twierdzili, że w tej wersji już szlaban na sprowadzanie do Polski, a jednak...... Sklep solidny, raczej o "nielegal" ich nie podejrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi