DAMIR Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam wszystkich kolegów ,Wędkarstwo to moja pasja od 35 lat. Pamiętam czasy kiedy nasze wody były bardzo rybne a na białego twistera można było złowić wiele gatunków ryb....... Moją ulubioną metodą jest spinning i najbardziej kapryśne drapieżniki jakimi są garbuski.Długo zastanawiałem się nad tym czy założyć własny wątek , ponieważ uważam ,że muszę włożyć jeszcze dużo pracy w swoje przynęty. Jednakże będąc na początku drogi związanej z ,,radosną twórczością" udało mi się odlać pierwszą w pełni autorską gumę :Real fish perch 4"Oczywiście zanim powstała ta guma zmarnowałem kilka litrów silikonu do form oraz plastisolu . Kilka razy się poparzyłem ale cały czas starałem się eksperymentować i odlewać , odlewać , odlewać ..... Na początku przeczytałem cały wątek dotyczący materiałów do odlewania ale nie wszystko było dla mnie zrozumiałe ..... dziękuję Tomkowi za wszystkie odp na moje pytania. Postaram się w najbliższym czasie przedstawić kilka nowych wzorów , które właśnie powstają 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A takie były początki ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 I przyszedł czas łączenie kolorów ..... Po wielu eksperymentach udało mi się zrobić ,,farbę" do malowania gum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Cały czas ją udoskonalam .... ale efekty nie są złe A taki jest efekt finalny przy połączeniu wszystkich zabiegów 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Gumy 1 klasa. Udalo mi sie.juz dotykac tych robaczkow- fajny miekki material!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fajne gumeczki nie tylko na garbusy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja tez miałem w łapach i material jak i wykoczenie niczego sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Bardzo lubię takie "miodne" kolorki gumek, jakie zaprezentowałeś w pierwszym poście. Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kibicuje i czekam na kolejną partię. Dobra robota, widać duże postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Różnego rodzaju gumy w tym kolorze jeszcze nigdy mnie nie zawiodły .... Oczywiście najlepsze są ,,kiszone" Dziękuję kolegom za pozytywne opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Darku w czym kisisz ?ps. jak tam klej do oczek, sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mam sprawdzony specyfik smakowo-zapachowy Kleju jeszcze nie testowałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Gumy spod Twojej ręki sprawdzają się na moich bezrybnych wodach .Wykonanie jak również walory użytkowe na najwyższym poziomie .Wkrótce będę zamawiał następną partię Darku dziękuję. Edytowane 30 Marca 2017 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 @januszz Dzięki za uznanie ..... staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Czy gumy real fish perch będziesz odlewał w innych niż 4'' długościach np.2'', 2.5'',3''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, bardzo ładna robota, co prawda to nie moja działka ale widać staranność w wykonaniu przynęt. Real fish perch 4" naprawdę pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Czy gumy real fish perch będziesz odlewał w innych niż 4'' długościach np.2'', 2.5'',3''?Gumy real fish perch odlewam w wielkościach : 5 cm , 2,5" , 7 cm i 3" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 @januszzGumy real fish perch odlewam w wielkościach : 5 cm , 2,5" , 7 cm i 3". Poniżej zdjęcia ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, bardzo ładna robota, co prawda to nie moja działka ale widać staranność w wykonaniu przynęt. Real fish perch 4" naprawdę pięknie się prezentuje.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jeśli możesz to podaj wagę 2.5'' i 3''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jeśli możesz to podaj wagę 2.5'' i 3''.2,5" waga : 3g3" waga : 3,6g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Też wziąłem mały pakiet gum o Darka-potwierdzam super wykonanie---ten motor oil "bedzie" kosił-do następnego-dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Konkretna robota Edytowane 30 Marca 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 2,5" waga : 3g3" waga : 3,6gKiedy będą do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 @januszz Są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi