DAMIR Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Czas odlać kilka główek na rynnowe sandacze ..... 6/0 waga : 34g ; 38g ; 42g ; 46g ; 50g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zbliża się czas okoniowych ,,żniw" także warto zaopatrzyć się w robale ..... kolega poprosił o kilka wzorów więc spakowałem i wyszło ponad 250 sztuk ..... niech łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nowe kolorki na szczupłego i zanderka ... płoć 8,5 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Pomalowałem kilka okoni 4" aby nie wyjść z wprawy ..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Malowanie zajefajne tylko ten czerwony ogon psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Malowanie zajefajne tylko ten czerwony ogon psuje efekt.Na moim łowisku okonie mają czerwone ogony ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Guma z celownikiem często poprawia wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ukleja DL 8 cm . Waga : 4,7g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ukleja S - 8 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Real fish perch 5,5 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Gumy kameleon ..... zmieniają barwę ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Gumisie rewelacja efekt jest powalający A jak jest z trwałością tego malunku? Przepraszam że tak się wyrywam z rzeczywistości ale ten pomarańcz na płoci mnie przyciągnął że mi ślinka leci jak zobaczą go szczupaki na moim jeziorku to oszaleją z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 A czy mogę się zgłosić na priv po jakieś gumisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Oczywiście , że możemy porozmawiać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Taki kolorek dla kolegi ...... u niego się sprawdza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Płoć 8,5 cm - kilka kolorów na jesień .... będzie więcej i szybki pakiecik startowy dla kolegi .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Chyba już czas ..... real fish perch 16 cm , waga : 40gMalowanie próbne ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Klasycznie wszystko pełna profeska:) Mi osobiście bardziej podobają się te Wcześniejsze ale to rybki a raczej rybska mają zajadać A jak by tak spróbować z kolorami tzw. Oczojebami? rybki u mnie na jeziorku chętnie zajadają takie Ale oczywiście ja tylko tak se głośno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @roobekNa zdjęciu jest próbne malowanie .... docelowo będzie kilka opcji kolorystycznych łącznie z fluo .... myślę ,że seledyny sprawdzą się w prowokowaniu szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Też tak myślę tam gdzie łowię szczupaki bardzo lubią te barwy a więc czekam z niecierpliwością Czy te nowe fotki znaczą że zaczęło się odlewanie bo ja czekam na priv na znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 a może luminescencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 a może luminescencja Hmm może kiedyś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Powstają nowe gumy : real fish perch 13 cm i 11 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Nadszedł czas robactwa .... kolorystyka będzie spora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzisiaj jazgarze 3" .... część już poleciała do kolegi na zaporówki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi