Skocz do zawartości

DAMIR soft lures - hand made

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to napisałem świadomie. Jakiś czas temu autor wątku zarzucał innym że odlewają gumy na tzw. gotowych formach kupionych tu na forum.

Kolego pamiętam sytuację ,którą masz na myśli ... sprawa dotyczyła ,,robaków" odlewanych przez ,,Twórcę". Nie mam statusu ,,Twórca" ... i w moim wątku mogę zamieszczać zdjęcia przynęt , które sobie odlałem. 

Poza tym do tej pory zrobiłem naprawdę sporo ciekawych wzorników oraz form na bazie , których powstały fajne gumy. Oczywiście wszystkich tutaj nie zamieściłem , ponieważ nie mam takiej potrzeby aby uczestniczyć w przepychankach kto był ,,pierwszym" autorem nowej gumy. 

To tyle ;)

• Like 2

(...)Nie mam statusu ,,Twórca" ... i w moim wątku mogę zamieszczać zdjęcia przynęt , które sobie odlałem. 

(...)

Kilka razy podchodziłem do Twojego tematu, szukając możliwości nadania Ci nowego statusu. Za każdym razem brakowało jednego posta. W końcu się poddałem, mam inne zajęcia na forum. Gdy będziesz spełniał warunki (być może tym razem już spełniasz), możesz, jak każdy, zgłosić ten fakt. Nikt nie jest pomijany.

http://jerkbait.pl/topic/101632-zasady-przyznawania-statusu-tw%C3%B3rca/

• Like 1

Kilka razy podchodziłem do Twojego tematu, szukając możliwości nadania Ci nowego statusu. Za każdym razem brakowało jednego posta. W końcu się poddałem, mam inne zajęcia na forum. Gdy będziesz spełniał warunki (być może tym razem już spełniasz), możesz, jak każdy, zgłosić ten fakt. Nikt nie jest pomijany.

http://jerkbait.pl/topic/101632-zasady-przyznawania-statusu-tw%C3%B3rca/

Wędkarstwo a ostatnio odlewanie przynęt to moja pasja ..... obie rzeczy sprawiają mi wiele radości choć czasami dostarczają również stresów ... ale tak to już jest ;) 

Łowię już ponad 35 lat i przez ten czas wiele się zmieniło ... nie wiem czy na lepsze ... ale do czego zmierzam ... zakładając swój wątek chciałem pokazać swoje wytwory ,,radosnej twórczości"  ;) Nie wymyśliłem niczego nowego więc nie ubiegam się zmianę statusu. Robię sobie swoje i podziwiam pracę oraz osiągnięcia innych bardziej zasłużonych ,,dłubaczy" ;) Jestem na początku drogi ale mam swój cel ....

• Like 9

Wędkarstwo a ostatnio odlewanie przynęt to moja pasja ..... obie rzeczy sprawiają mi wiele radości choć czasami dostarczają również stresów ... ale tak to już jest ;)

Łowię już ponad 35 lat i przez ten czas wiele się zmieniło ... nie wiem czy na lepsze ... ale do czego zmierzam ... zakładając swój wątek chciałem pokazać swoje wytwory ,,radosnej twórczości" ;) Nie wymyśliłem niczego nowego więc nie ubiegam się zmianę statusu. Robię sobie swoje i podziwiam pracę oraz osiągnięcia innych bardziej zasłużonych ,,dłubaczy" ;) Jestem na początku drogi ale mam swój cel ....

Brawo ????????????????????????????????????????????????????Ty

Edytowane przez z@nder

Babka 9 cm .... do mojego pudełka

.....

Przy następnym zamówieniu u ciebie- to trzeba dopytywać co jest nowego na tapecie coby nie płacić co chwila na utrzymanie poczty :angry:

;)

Za przesyłkę dzięki- bo nawet ułożone tak ładnie że w ukropie nie trzeba prostować po wyjęciu :D

• Like 1