surf Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jeżeli o mnie chodzi to odniosłem się tylko do tego o czym przekonany jest "z@nder" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ja to napisałem świadomie. Jakiś czas temu autor wątku zarzucał innym że odlewają gumy na tzw. gotowych formach kupionych tu na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ja to napisałem świadomie. Jakiś czas temu autor wątku zarzucał innym że odlewają gumy na tzw. gotowych formach kupionych tu na forum.Kolego pamiętam sytuację ,którą masz na myśli ... sprawa dotyczyła ,,robaków" odlewanych przez ,,Twórcę". Nie mam statusu ,,Twórca" ... i w moim wątku mogę zamieszczać zdjęcia przynęt , które sobie odlałem. Poza tym do tej pory zrobiłem naprawdę sporo ciekawych wzorników oraz form na bazie , których powstały fajne gumy. Oczywiście wszystkich tutaj nie zamieściłem , ponieważ nie mam takiej potrzeby aby uczestniczyć w przepychankach kto był ,,pierwszym" autorem nowej gumy. To tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (...)Nie mam statusu ,,Twórca" ... i w moim wątku mogę zamieszczać zdjęcia przynęt , które sobie odlałem. (...)Kilka razy podchodziłem do Twojego tematu, szukając możliwości nadania Ci nowego statusu. Za każdym razem brakowało jednego posta. W końcu się poddałem, mam inne zajęcia na forum. Gdy będziesz spełniał warunki (być może tym razem już spełniasz), możesz, jak każdy, zgłosić ten fakt. Nikt nie jest pomijany.http://jerkbait.pl/topic/101632-zasady-przyznawania-statusu-tw%C3%B3rca/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Kilka razy podchodziłem do Twojego tematu, szukając możliwości nadania Ci nowego statusu. Za każdym razem brakowało jednego posta. W końcu się poddałem, mam inne zajęcia na forum. Gdy będziesz spełniał warunki (być może tym razem już spełniasz), możesz, jak każdy, zgłosić ten fakt. Nikt nie jest pomijany.http://jerkbait.pl/topic/101632-zasady-przyznawania-statusu-tw%C3%B3rca/Wędkarstwo a ostatnio odlewanie przynęt to moja pasja ..... obie rzeczy sprawiają mi wiele radości choć czasami dostarczają również stresów ... ale tak to już jest Łowię już ponad 35 lat i przez ten czas wiele się zmieniło ... nie wiem czy na lepsze ... ale do czego zmierzam ... zakładając swój wątek chciałem pokazać swoje wytwory ,,radosnej twórczości" Nie wymyśliłem niczego nowego więc nie ubiegam się zmianę statusu. Robię sobie swoje i podziwiam pracę oraz osiągnięcia innych bardziej zasłużonych ,,dłubaczy" Jestem na początku drogi ale mam swój cel .... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Wędkarstwo a ostatnio odlewanie przynęt to moja pasja ..... obie rzeczy sprawiają mi wiele radości choć czasami dostarczają również stresów ... ale tak to już jest Łowię już ponad 35 lat i przez ten czas wiele się zmieniło ... nie wiem czy na lepsze ... ale do czego zmierzam ... zakładając swój wątek chciałem pokazać swoje wytwory ,,radosnej twórczości" Nie wymyśliłem niczego nowego więc nie ubiegam się zmianę statusu. Robię sobie swoje i podziwiam pracę oraz osiągnięcia innych bardziej zasłużonych ,,dłubaczy" Jestem na początku drogi ale mam swój cel ....Brawo ????????????????????????????????????????????????????Ty Edytowane 3 Lutego 2018 przez z@nder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kolorowe babeczki .... w wersji standard ... Czas na wersję de lux 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wersja de lux ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) A ja czekam na te "czarne babeczki " 3,5". Czy ta wersja de luxe - to tylko oczka doszły i trochę pieprzu "...?Super robota kolego. Edytowane 6 Lutego 2018 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 A ja czekam na te "czarne babeczki " 3,5". Czy ta wersja de luxe - to tylko oczka doszły i trochę pieprzu "...?Super robota kolego.Wersja de lux to dodatkowo : malowanie , oczy , smak i zapach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Koniec leżakowania .....Czas pakowania ..... i lecą do krainy kanałów Edytowane 7 Lutego 2018 przez DAMIR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Wenecja :-P ale ostatnio tam strasznie sucho ;-) Edytowane 7 Lutego 2018 przez m_ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 ....kanały i tulipany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Damir, Kiedy będą te babeczki 3,5"..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Damir, Kiedy będą te babeczki 3,5"..?Dołączę się do zapytania.Wypróbowałbym chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Zdjęcie nr 1 guma pierwsza rozmiar 3,5" Dostępne kolory zdjęcie nr 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Real fish ruffe 9 cm ...... wersja na sezon 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jeszcze ciepłe ,,brudasy" .... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Babka 9 cm .... do mojego pudełka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Babka 9 cm .... do mojego pudełka.....Przy następnym zamówieniu u ciebie- to trzeba dopytywać co jest nowego na tapecie coby nie płacić co chwila na utrzymanie poczty Za przesyłkę dzięki- bo nawet ułożone tak ładnie że w ukropie nie trzeba prostować po wyjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kolejna odsłona babeczki .... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kolejna odsłona babeczki .... WP_20180221_001.jpgW błękitne oceanu.......nie do zobaczenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Obsesja na punkcie babek trawa .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Płoć 8,5 kolor perła orange .... robiły robotę na GFS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Babeczki w wersji limitowanej ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi