DAMIR Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Jaskółki 3" .... robią robotę Bedą jeszcze w rozmiarze 4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Można ruszać na okonie .... raczki i larwy w rozmiarze 2". IMG_20191002_134510.jpg IMG_20191002_135741.jpg IMG_20191002_135800.jpgO takich pisałem na priv. Rozmiar 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jaskółki w rozmiarze 4" wersja smakowo- zapachowa. Kolor : motor oil + maolowanie + brokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Gumy 3,5" w testowym kolorze z myślą o sandaczach .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Jaskółki 4" .... jeszcze ciepłe przed malowaniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jaskółki .... ukleje. Rozmiary : 3" ; 4" ; 5" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kilka gumek do dropa .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Guma 2,5" nowy kolor na okonia ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nadchodzi ochłodzenie także grube okonie przejdą na kanibalizm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Nowy kolor ..... gumy przed malowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Jaką masz największą formę do jaskółek? Masz 6-7"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Największą mam 5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Jaskółki z celownikiem .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Będzie nowa guma .... real fish perch 7 , waga około 3 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Z myślą o kropkach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Kolor ikry i ,,majtkowy" specjalnie na kropki .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Kolega byłpo raczki .... coś jest na rzeczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Kolejna partia gotowa do wysyłki ...... poleciała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jazgarz 3,5" , waga ; 8g . Nowa wersja .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Kilery 2,5" w sprawdzonych kolorach ..... w sezonie 2020 będzie się działo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dzisiaj troche klasyki i prace nad nową gumą .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Kolega byłpo raczki .... coś jest na rzeczy IMG_20191114_132757.jpgNie wiem czy to te dla mnie, ale wczoraj zrobiły co do nich należało. Co ciekawe, okonie były baaaardzo flegmatyczne, zero ruchu. Nie brały na nic. Podsuwane pod pysk raczki, poruszane, były ignorowane.Przyszło mi do głowy położyć go na dnie i poczekać i... Zadziałało. Po kilkunastu sekundach leżenia na dnie, raczek został otoczony przez kilka pasiaków i po kilku kolejnych jeden z nich wciągnął nieruchoma przynętę. W ten sposób skusiłem 7 sztuk, całkiem ładnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Nie wiem czy to te dla mnie, ale wczoraj zrobiły co do nich należało. Co ciekawe, okonie były baaaardzo flegmatyczne, zero ruchu. Nie brały na nic. Podsuwane pod pysk raczki, poruszane, były ignorowane.Przyszło mi do głowy położyć go na dnie i poczekać i... Zadziałało. Po kilkunastu sekundach leżenia na dnie, raczek został otoczony przez kilka pasiaków i po kilku kolejnych jeden z nich wciągnął nieruchoma przynętę. W ten sposób skusiłem 7 sztuk, całkiem ładnych.Takie właśnie są zimowe okonie .... kto kombinuje ten łowi. Kiedy nie sprawdza się standardowe prowadzenie trzeba spróbować na ,,szuranego" lub ,,leniucha" i okonie zaczynają współpracować ..... warto mieć w pudełku kilka raczków Cieszy fakt ,że udało Ci się fajnie połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Płoć 4" w wersji Fat.Długość : 10 cm . Waga gumy ponad 10 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nowe wzorniki .... rozmiary : 2" i 2,5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi