Skocz do zawartości

Musky '11

Darecki72

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Bylim pod zapora od 11.00 do zmroku . Pogoda sloneczna tak jak w poprzednia sobote . Tym razem naliczylismy z 5 lodzi ktore byly nastawione na muskie . Zauwazylem dziwna kombinacje czyli dwa zywce z babkami za lodza w wolnym trolingu i jednoczesne obrzucanie wody na boki :wacko: . Pewnie jest to dozwolone ale ta kombinacja dla mnie jest zupelnie bez smaku . Przez caly dzien nie mielismy kontaktu z muskie i nie zaobserwowalismy zeby na pozostalych lodziach ktos je wyciagal . Lowca Muskie na Kamieniu zaczal rzucac dopiero pod wieczor , wymienilem z nim tylko spojrzenie i skiniecie reka . Jego wedka to niebieski casting St Croixa Legend z seri na muskie . Dopiero w drodze powrotnej pomyslalem o tym samym Remku co Ty ...jakie ta wedka ma dane ? sprawdzimy to , ta wedka jest dluga i nie jest to pala . Zjechalismy wiec na Rancho -na tarczy- gdzie przy zlotej kanadyjskiej Royal utopilismy smutki . Tak jak tydzien temu niedziela przywitala nas przychmurzonym niebem i zimnem . Gdy ruszalismy w droge powrotna zaczela padac . Krzysiu Kapitanie...ja mysle ze muskie sie nam nie pokazal bo ...nie zjedlismy pierozkow z ranca przed wyprawa :lol: ...tylko z pierozkami mozna liczyc na wiecej :mellow:

...A u Krzysia w samochodzie czekala niespodzianka...zdiatko z sezonu pstragowego... B)...na zdieciu lezy nasza amerykancka cykada ...

.

post-30-1348916016,0493_thumb.jpg

Kocham ruskie pierozki :mellow: ...ale wracajac do tematu ...St Croix zaprojektowal dwie wedki do lowienia Buldawgami . Oba modele maja 8,6 dlugosci i roznia sie ciezarem wyrzutu , oczywiscie to kije castingowe jednoczesciowe . Ciezar wyrzutu jest od 4 oz do 10 oz. Bardzo czesto obserwuje wykorzystanie tej przynety do tropienia muskie ...sam wogole jej nie uzywam Embarassed ...moze czas to zmienic . Cena wedki w Gander Mountain 339.99 $ :lol:

Jurku a w tym Garden Mountain w Kenoshy to mają takie wędki wogóle :huh:?

Muszę zerknąć na nie. Bulldawg już chłopaki mocno poprafowali w Szwecji z dobrymi rezultatami, ale tak sobie myślę jak patrzę na Susie od Jacka (bo dostałem dwie - jedną urwałem Benowi na łodzi he he he) że taka wędka byłaby więcej niż OK.

Pozdrawiam

Remek

Z opisu to chyba te by pasowały:

LTMU86HF / TMU86HF / SLING BLADE

This very popular model is designed to master huge, double-bladed bucktails including those with heavy-duty, oversized blades.

LTMU86XHF / TMU86XHF / BIG DAWG

This unique rod is made to toss large rubber baits and handle 8-10 wood jerkbaits with ease.

LTMU90HF / TMU90HF / BIG NASTY

Our longest musky rod is ideal for use with monster-size, double-bladed bucktails and other large baits.