wobler129 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 I jak plecioneczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 U?źytkuję intensywnie do miesiąca nową PP o,15 mm w kolorze Timber Brown.Pierwsze spostrze?źenia:jest lepsza w poślizgu na przelotkach,nie hałasuje na nich,piekielnie mocna na linii i wę?źle,ja stosuje klasycznego palomara wiązanego na mokro,sparowana z kijem 2,75 do 35 gr.Wydaje się lekko przegrubiona,ale mikrometrem nie sprawdzałem.Po paru wyjazdach nad wodę ostatnie kilkanaście metr?łw straciło kolor,ale mi osobiście nie przeszkadza.Wadą jest cena,za 135 metr?łw w Fishing Marcie zabuliłem ok 115 złociszy.Og?łlnie ok,kupię jeszcze szpulkę koloru Marine Blue, będzie na sandokany.Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 siłowałeś się na niej z jakimś fiszem albo zaczepem? Jestem ciekawy jak się ma jej wytrzymałość do parametr?łw podanych na opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ryby wielkiej przy jej u?źyciu nie złowiłem,ale na zaczepach haki Mustada prostuje,a w dw?łch przypadkach strzelał przypon stalowy na 9 kg firmy D....Tak jak wcześniej napisałem dla mnie jest ok pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie wiem jak gdzie indziej, ale w moim zaprzyjaźnionym sklepie dostępna na metry jest dro?źsza coś około 10-15gr za metr od zwykłej PP, czyli ostatnio (jakiś miesiąc temu jak u niego byłem) jeśli dobrze pamiętam, Misiek liczył 0,65gr za metr. Sam się nad nią zastanawiałem, ale jeszcze mam du?źo zapas?łw starej PP od 20lbs po 100lbs, czyli 20, 30, 40, 50, 80 i 100, ka?źdej przynajmniej po 300yds a kt?łrejś chyba 500 na jednej szpulce, niekt?łrych mam po dwie szpulki :D :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To czenu nie wyprzedajesz?Np przy dobrej cenie 40lb 300Y yelow masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Yellow mam akurat nawiniętą. Same zielone. Nie wyprzedaję bo zrobiłem zapasy, ?źeby mieć na wsiakij po?źarnyj słuczaj. A w tej cenie co nabyłem ju?ź nie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam. Czy ktoś wie gdzie mogę dostać Power Pro Blue Marine w grubości 0.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) PowerPro mają podaną na pudełku wytrzymałość na węźle? 0.13mm 8lb (3.6 kilograma) będzie odpowiednikiem jakiej żyłki? Edytowane 13 Września 2017 przez trinited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi