rafael Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Koledzy proszę o pomoc. Czy taka oto plecionka Sufix Performance Braid new 2006 warta jest nawinięcia . Jeżeli nie to może ktoś na podstawie własnych doświadczeń podpowie mi jaką warto kupić. pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 WitamPower Pro.Od kiedy pierwszy raz zastosowałem - to innej nie założę.TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 kup i sprawdz ja wprawdzie sam uzywam - w wiekszosci przypadkow pp - ale chtnei sprawdzam nowe produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dzięki Pitt,ale właśnie dlatego pytam takich jak ty, żebym nie musiał sprawdzać pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 rafael ale pitt czy też tacy jak on nie moga wszystkiego sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mifku drogi, ja od nikogo tego nie wymagam, ja tylko grzecznie proszę o parę słów na temat tej plecionki, od kogoś kto jej używał lub o radę jaką plecionkę warto kupić, chcę skorzystać z waszego doświadczenia Miło by było przeczytać np: używam takiej i jestem bardzo zadowolony pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 sam tego chciałeś Rafael. Ja sam nigdy nie mialem do czynienia z wyżej wymienioną plecionką. Dlatego wypowiadał się na jej temat nie będę. Na ogól używam Power Pro - 80 % przypadków, oraz SPIDER WIRE STEALTH - pozostałe 20%. z jednej i z drugiej jestem bardzo zadowolony. Co prawda spider wire ma nie tak gesty splot jak power pro i jak sie dobrze zabroduje to widac jak sie lekko rochodzi, ale ja ją po prostu lubie Na pewno nie polecam fire line, szczególnie z zasobów polskich. Głównie ze względu na jej sporą sztywność (jak na spiekną linke przystało) oraz wątpliwą jakość w przypadku tej polskiej. to tak po krotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 I o to mi chodziło Dzięki i pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 na multiplikatorach power pro, spider wire stealth, tuf line xp (tylko 50 lb) albo rapala thermic braidna stacjonarnych odchodze od power pro, bo mam czesto peruki i nie moge sobie ich wytluamaczyc(!?!?), sklaniam sie w strone spider wire stealth i rapala thermic braidwkrotce bede probowal sufixa i p-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za informacje Pitt, kupiłem Power Pro i pewnie będę z niej zadowolony. pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 bo mam czesto peruki i nie moge sobie ich wytluamaczyc(!?!?), @pitt mam to samo, i tez zachodze w glowe co jest grane prawde mowiec to na plecionce wiecej mam brod na stalej szpuli niz na multiplikatorze w tej chwili zmienilem kolowrotek, ale nic to nie dalo. Zauwazylem natomiast ze peruki robia sie tylko na nowej plecionce - plecionka stara, miekka, splowiala, uklada sie idealnie i nie mialem na niej zadnej brodki. Chyba bede robil tak, ze na stala szpule bede nawijal tylko plecionke juz zmacerowana na multiplikatorze. Z drugiej strony, na tuff-line, nawet nowej, nigdy nie mialem peruki na stalej szpuli. Moze zatem zmienie plecionke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja w 90% używam plecionki PP, a w 10% plecionki Stren'a (jest wykonana z tych samych włókien co PP i w zasadzie identyczna).Obydwie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi