Ugly Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po próbie otwarcia w tym dziale watku kol @Mekamila Cos dziwnego Avast zablokował mi złośliwe oprogramowanie???Prawda to azaliż, że cośtam siedzi?/U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 tak, potwierdzam, mekamil ma virusa, stasznie zarazliwa cholera i dlatego avast astmy dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ugly Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 @Mekamil sam da sobie radę Ja biegnę tedy z Avastem do doktora ! Tylko jakiego? Astma to chyba od chorób płuc U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 podaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ugly Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=19799&am p;start=0& nadl sie pokazuje alertU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tak zgadza się.Kamil atakuje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wirusa nie ma Sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ugly
Po próbie otwarcia w tym dziale watku kol @Mekamila Cos dziwnego Avast zablokował mi złośliwe oprogramowanie???Prawda to azaliż, że cośtam siedzi?/
U.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi