darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Tenże ze zdjęcia nie zdążył wypuścić powietrza i zarechotał się na śmierć....Uważajcie na zające!wielkanocne też!z cukru taa...pewnie pudru?!???????? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timse Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A ja myślałem, że niezależnie od tego co nam się wydaje każdą rybę złowioną w okresie ochronnym należy wypuścić... szczupaczka zrobiłeś na masełku czy po grecku?Dokładnie!I dlatego w P.Z.W.K-ce do końca kwietnia jest zakaz spinningowania na wodach stojących.Dlaczego?Bo coś za dużo tych "przyłowów" było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Timse prześledziłeś cały wątek? bo jak tak to naucz się czytać ze zrozumieniem ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No dobra, wstawię swój przyłów, chociaż nie wiem czy mod nie usunie zdjęcia ze względu na wymiar........ ???? Pozdrawiam: Adam K. Wysłane z tel. kom. LG G4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No i ta trawa, uwalony strasznie w błocie...., ale wrócił do wody ???? Pozdrawiam: Adam K. Wysłane z tel. kom. LG G4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Łoł, to w Polsce? Mamy delfiny? I to włochate?? nieźle!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jaki delfin????????????.??to przecież dziecko tego wieloryba co ponoć po Wiśle pływa???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziś taki przyłów, całe 40cm . Woblerek miał w pysku. Wydaje mi się że to krąp. Czy leszcz? Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez motylW1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Głodny lesław 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Piękna sztuka...chyba miał zamek błyskawiczny więc mogłeś go śmiało wypatroszyć, sprawdzić co taka bestia spożywa i na koniec dać buziaka i wypuścić No dobra, wstawię swój przyłów, chociaż nie wiem czy mod nie usunie zdjęcia ze względu na wymiar........ Pozdrawiam: Adam K.Wysłane z tel. kom. LG G4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Głodny lesław Ta płetwa ogonowa mnie trochę zmyliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ciebie zmyliła płetwa? Pomyśl jak lesio się zdziwił jak chapnąl kotwiczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dziś taki przyłów, całe 40cm . Woblerek miał w pysku. Wydaje mi się że to krąp. Czy leszcz?A jaką ma "pijawkę" na grzbiecie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 to nie jest leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) to nie jest leszcz Po czym stwierdzasz, że to nie jest leszcz? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Najeżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 po dudowie ciała odległości płetw ich nacięciach itp. może to byc mieszanka ale stawiam na dużego krąpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 to nie jest leszcz A kto chciałby być leszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Krąpie maja lekki czerwony, pomarańczowy nalot na płetwach piersiowych i brzusznych.Nieproporcjonalnie duże oko w stosunku do głowy, pyszczek nie ma charakterystycznej trąbki jak leszcz.No i krąpie maja większą łuskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dziś taki przyłów, całe 40cm . Woblerek miał w pysku. Wydaje mi się że to krąp. Czy leszcz? Ma wymiar - to leszcz, nie ma wymiaru - to krąp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Lechol albo jakiś mix z rozpiorem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dla mnie leszek na bank. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Leszcz bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 a mój zestaw przetestował dziś taki jegomość 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Miały być jelce ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Miały być jelce ... No teraz to już przesadziłeś...-ZAWRÓCIŁEŚ ŻIMĘ!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi