Elendil Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jak było C&R to już wiosny nie zobaczymy Dlatego przy gatunkach obcych nie powinno się stosować C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jak było C&R to już wiosny nie zobaczymy Dlatego przy gatunkach obcych nie powinno się stosować C&R Niestety, ale mam dobrych wieści i jednocześnie bardzo mi przykro, gdyż miało miejsce C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To dlatego tak się zimno zrobiło...a nie można było w krzaki? XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To dlatego tak się zimno zrobiło...a nie można było w krzaki? XDSzkoda mi było tych setek, jak nie tysięcy kiełży, larw chruścików, jętek i całej reszty organizmów, które skolonizowały marzannę. Patrzę teraz na termometr za oknem i zastanawiam się, czy jednak postąpiłem słusznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzisiejsze przyłowy... Jeden na obrotówke drugi agresywnie z opadu ???? Pozdrawiam, Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kiedyś taki paskud wielkości dłoni, tak zażarł mi wahadłówkę że nie było mowy o c&r a z początku walczył jak wymiarowy szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzisiaj na okolicznych stawach ucapiłem karpika 70 cm, wędka batson REVS610MXF i zacny Tournament Z2500iT z plećką Varivasa 1.2. Cały i w dobrej kondycji wrócił do wody na oczach obserwującej gawiedzi. Fotka mizerna bo zrobiona tym co było pod ręką tj. leciwym soniakoericsonowskim telefonem. W marcu w pogoni za okuniami tudzież w okolicznych stwach złowiłem lina ponad 50 cm. Wędka to leciuche ptaszysko FX 862-2 z plećką 0.06 i fluocarbonem) 0,2 mm nawiniętą na luviasa 2506. Także wrócił cały i w dobrej kondycji do wody. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Pawele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A tu moj karpiozaur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Na rozpoczęcie sezonu boleniowego na rzece Warcie trafił się taki 104cm osobnik. Wziął na prowadzonego w wolnym tempie woblera Piotrka Matusiaka. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Na jaki sprzęt udało Ci się wyjąc tego węgorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Na jaki sprzęt udało Ci się wyjąc tego węgorza?Staram się łowić bolenie na Dragon Guide Select Thrill 295/35g z kołowrotkiem Shimano Stella FI 4000XG i żyłką Team Dragon Invisible 0,20mm. Także jakiegoś większego problemu podczas holu nie miałem.... Zabawa była na prawdę przednia! Taka niespodzianka przy "boleniowaniu" . Ryba oczywiście wróciła do wody,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Mój ostatni przyłów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Zęby gardłowe c&r?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jak najbardziej c&r. Niech każdy ma możliwość zmierzenia się z takimi trybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale połapał... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Jutro, najdalej pojutrze pojawią się na giełdzie. Nówki, prawie nie śmigane. Rzucane tylko w niedziele i święta, po kościele, blisko brzegu A tak na poważnie, to daje pewne wyobrażenie o presji wędkarskiej na niektóre z naszych wód. Chyba że to nie z Polski...?To jest siata czy kłąb splątanych linek? Edytowane 4 Maja 2017 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jutro, najdalej pojutrze pojawią się na giełdzie.To jest siata czy kłąb splątanych linek?Na giełdzie raczej nie,bo fotka z Rumunii,i nie ja na zdjęciu. Wygląda na siatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To masz ladne tanie rwanie na pol sezonu ???????? tylko skad ten kwok w tej siatce ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale się gość obłowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To jest pamiatka suma zbierał przez lata a ten mu skubnął spod nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mój ostatni przyłów... przy.jpgZgubiona broszka Broszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Chyba jeden gość to wszystko rwal bo wszystkie gumy bliźniacze podobieństwo ???????? te same glowy i gumy i te zestawienia kolorystyczne ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 szorstki leszek z okoniowania, przywalił zdecydowanie i myślałem, że na kiju mam małego szczupaka bo walczył zaciekle, uderzył w małego twisterka na główce 2 gr z hakiem 8 (główka specjalnie stuningowana żeby wolniej opadała - może dlatego uderzył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) i takie o to dwa przyłowy przy "kleniowaniu" ...., obie ryby na małego "Widła" i mała podlaska rzeczka - w tle. Agresor - latawiec z wysypką tarłową. Edytowane 6 Maja 2017 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi