szpaczek23 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wychodzi na to, że Riomes to najbardziej wyspecjalizowane blaszki na białoryb;))) Twoja wzdręga i mój amur powyżej- "pszypadek? Nie sondze". ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Na początku myślałem że to okoń ,ale jak wyjąłem zdobycz to mnie zatkało .Wzdręga na obrotówkę nr.3 ,nie podpięta ,tylko kotwica w paszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Taki płaski okoń... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Na początku myślałem że to okoń ,ale jak wyjąłem zdobycz to mnie zatkało .Wzdręga na obrotówkę nr.3 ,nie podpięta ,tylko kotwica w paszczy Kilka lat temu miałem bardzo podobną sytuację. Wzdrędze zachciało się Balzer Colonel No3 w kolorze Firetiger.Mnie też zatkało Ładna była, taka ze 35cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Wczoraj trafił mi się taki przyłów Jeśli ktoś poznaje swoją zgubę to zostawiłem ją na plaży na rowerze wodnym. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez SkiDivPL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jak by ci się trafił na Żarnowcu, fajny zestaw castingowy ... to pisz do mnie na priv 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 ok. Dam znać jak coś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potamolog Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Oto mój ostatni przyłów na Bugu. Mam tylko nadzieję że nie ściągnąłem ich z jakiegoś topielca . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Chyba technicznie byłoby ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Oto mój ostatni przyłów na Bugu. Mam tylko nadzieję że nie ściągnąłem ich z jakiegoś topielca .Dryfkotwa? Trafiłem kiedyś też takie w Łebie ,dały mi popalić w prądzie morskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 To są te legendarne "suche majtki na dnie morza" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam.Regularnie łowię ostatnio szczeżuje pospolite na muchę.Żaden przypadek - wsysają parkinsony jak młode gęsi kluski ...Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Chyba sofcik J.Widła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kiedyś babci gaciami można było ze dwa auta umyć, a teraz co młodej majtkami nawet okularów ni przetrzesz, ale czasy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Dzisiejszy deszczowy BYK . Normalne branie na 3" Predatora na 10 gramach . Dostał w miękkie . Nie wiem , jak on to zrobił swoją drogą ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 agresywne drapieżne babki....a może to nowy rodzaj "stonki" po złowieniu dwóch i kilku spadach zmieniłem miejsce połowu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 agresywne drapieżne babki....a może to nowy rodzaj "stonki" po złowieniu dwóch i kilku spadach zmieniłem miejsce połowu Łowiłem przez kilka sierpniowych dni na Martwej Wiśle i zastanawiałem się gdzie podziały się wszystkie babki. W zeszłym roku były dosłownie wszędzie, w tym roku pierwszą widzę na Twojej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kiedyś babci gaciami można było ze dwa auta umyć, a teraz co młodej majtkami nawet okularów ni przetrzesz, ale czasy :D Kiedyś żeby chociaż kawałek tyłka zobaczyć trzeba było trochę gumkę odciągnąć a teraz żeby kawałek majtek zobaczyć trzeba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Takie 90 cm trafiło się przy sumach. Jechałem gumą blisko dna z pauzami na opad. Po położeniu gumy wyczułem lekkie pociągnięcie, guma i kotwica były w paszczy. Edytowane 24 Września 2017 przez GBP 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wczoraj taki linek usiadł przy połowie okoni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Dzisiejszy deszczowy BYK . Normalne branie na 3" Predatora na 10 gramach . Dostał w miękkie . Nie wiem , jak on to zrobił swoją drogą ... Dla kumpla podobnej wielkości okaz ostatnio zassał całą gume podczas sandaczowania Edytowane 2 Października 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Wczorajsza Odrzańska ślicznotka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_deep Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dla takich ryb powinniśmy robić wyjątek, takie gatunki nie powinny wracać z powrotem do wody. Takie jest moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Przecież jest ładna z pyska .Poważnie to było dwóch wędkarzy, którzy z miejsca naskoczyli ,abym rybę bezwzględnie zabrał.. . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Wczorajszy sandaczowy przyłów Dał nieźle popalić Sprzętowo: Basterra XT166M 1.98 Sahara3000 Kairiki 0,12mm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi