darek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Nie rezygnuj.Jest kilka sposobów... podam przez pw. Edytowane 23 Listopada 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Dwa kapotniki Edytowane 29 Listopada 2017 przez Michał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dwa kapotniki Ale pięknie ubarwiony! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zapomniałem dodać, że ryba wróciła do wody a folia nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mój najcięższy hol. "Sum" siadł z fajnym uderzeniem, spłynął kilka metrów i przymurował, minuta napinania morskiego kija i znów ruszył, naholowałem się nie powiem????Resztę "holu" dokończyłem ściągając linkę rękoma, bo na kiju nie miałem siły w mocniejszym nurcie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Hahaha tez ostanio taka deske wyciagnalem, tylko dluzsza. Mowie ze jakiegos draga zacialem, bo wydawalo mi sie ze kawalek deski widzialem. Ale jak 'zaczela chodzic' na lewo i prawo, to kumpel odrazu 'co Ty gadasz, metrowa jak nic'... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 I inny bardziej rybi przyłów przy sumach.74 cm, hol ok. 2 minut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mój najcięższy hol. "Sum" siadł z fajnym uderzeniem, spłynął kilka metrów i przymurował, minuta napinania morskiego kija i znów ruszył, naholowałem się nie powiemResztę "holu" dokończyłem ściągając linkę rękoma, bo na kiju nie miałem siły w mocniejszym nurcie...Widać zapięty w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Widać zapięty w kąciku Dobrze wcięty, nie miał prawa spaść ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mój najcięższy hol. "Sum" siadł z fajnym uderzeniem, spłynął kilka metrów i przymurował, minuta napinania morskiego kija i znów ruszył, naholowałem się nie powiemResztę "holu" dokończyłem ściągając linkę rękoma, bo na kiju nie miałem siły w mocniejszym nurcie...Kurka!... Dopóki nie powiększyłem zdjęcia, to myślałem, że to karp... ...Później, że bóbr... A to taki kloc! ...Z mostu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jakaś belka stropowa, na moje oko myślę, że nasiąknięta wodą 30-40 kg Edytowane 30 Listopada 2017 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Jakaś belka stropowa, na moje oko myślę, że nasiąknięta wodą 30-40 kgLiczy się!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Czyżby nowy PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Wstyd się przyznać ale tak. W przyszłym roku poprawię konkretnym sumem na razie skromnie 130cm i do tego ze stacjonarki więc tu się nie liczy???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Słodko gorzki przyłów na spiner z zeszłego czwartku.https://www.instagram.com/p/Bb1nnU2h9tE/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dzisiejszy odrzański przyłów na sandaczowym zestawie. Ryba wzięła w nurcie i głęboko zassała gume na 17g główce. Bardzo mnie to zdziwiło bo woda ma już 5 stopni. A tu bach, 15 minut holu i 170 cm pozuje do zdjęcia przed powrotem do wody. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 To wyjątkowo gładko ci poszło, gratuluję.Jeśli masz więcej fotek, wrzucaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Kurcze, myślałem, że sum już ma okres ochronny w Odrze Edyta: doczytałem dwa miechy skrócili okres na suma. Edytowane 2 Grudnia 2017 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 To wyjątkowo gładko ci poszło, gratuluję.Jeśli masz więcej fotek, wrzucaj. Z tą gładkością bym nie przesadzał bo ryba dała mi popalic. Na szczęście spinningowałem z pontonu i miałem ułatwione zadanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Kurcze, myślałem, że sum już ma okres ochronny w Odrze Edyta: doczytałem dwa miechy skrócili okres na suma. Sum wrócił do wody i był przyłowem, także nawet jakby był w okresie ochronnym to nikt mu nie zabroni wziąść i zmęczyć trochę wedkarza.A tu dzisiejszy przyłów, kleń 52cm na gume 12 cm, na zestawie szczupakowym, który bez jęknięcia ogarnął by wczorajszy przyłów, kij do 80 gram, plecionka i stalka 18kg. I weź tu traf w gusta ryb Edytowane 2 Grudnia 2017 przez krisspin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @krisspin, łatwo czy nie, ale udało się i gratuluję, chwal się częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) @krisspin, łatwo czy nie, ale udało się i gratuluję, chwal się częściej Oby więcej takich przyłowów???? Może jutro jeszcze coś ciekawego się trafi. A tak na marginesie to ten kleń to moja życiówka???? Edytowane 2 Grudnia 2017 przez krisspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Witam. Robiąc porządek w swojej galerii zdjęć z 2017 roku znalazłem kilka przyłowów złowoionych na szczupakowy zestaw. Kij Team Dragon 290cm, do 80g, plecionka varivas 2.5 i stalka 18kg, Edytowane 6 Grudnia 2017 przez krisspin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam. Robiąc porządek w swojej galerii zdjęć z 2017 roku znalazłem kilka przyłowów złowoionych na szczupakowy zestaw. Kij Team Dragon 290cm, do 80g, plecionka varivas 2.5 i stalka 18kg, Co to za wobler skusił tego sandacza z ostatniej fotki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 To ciekawostka. Sandacz na wobler i gumę, sum i okoń na gumę. Naprawdę nigdy wcześniej to Ci się nie przydarzyło? Rozumiem karp, lin, krąp czy inny japoniec ale drapieżnik na przynętę spinningową chyba nie liczy się jako przyłów? Moim podstawowym rzecznym kijem na ponton jest, Kamisori Zander, jeżeli złowię nim cokolwiek innego niż sandacz to się nie liczy? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi