woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Mam tego serdecznie dość. Od jutra ogłaszam najpoważniejszą formę protestu, jaką znam - strajk głodowy. Teraz jestem zbyt wzburzony, by dalej pisać, ale szczegóły podam wkrótce. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 01.04 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Mogę się przyłczyć. Mogę poświęcić 10 kg.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To i ja z 10kg dorzucę :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie przyłącze się do Was ale wspomogę w inny sposób. Na pw podam adres, śmiało możecie podsyłać mi żarcie. Może być byle co, nawet kawior. Szampanskoje niepotrzebne, wolę z zimną wódą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ja, tak wzburzonego człowieka e ciemno nie poprę ... raczej zaapeluję o rozwagę zanim podejmie tak drastyczne działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Cóż, trochę ochłonąłem.Mam tak duży brzuch, że najwyższa pora coś z tym zrobić. Najlepiej przestać go rozpychać. Więc klamka zapadła - od jutra głodówka.Nieodwołalnie i radykalnie. Głodówka na pusty żołądek może nie być wskazana, więc na wszelki wypadek jeszcze dziś poszedłem coś zjeść. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janusz! Nie jedz na czczo! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ile można na czczo zjeść jajek na twardo?Prawidłowa odpowiedź jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Głodówka na pusty żołądek może nie być wskazana, więc na wszelki wypadek jeszcze dziś poszedłem coś zjeść. ..i bardzo dobrze zrobiłeś - z doświadczenia wiem że głodówka strasznie wzmaga apetyt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janusz, wspieram Twoją decyzję. Będę jadł i pił za dwóch ... choć mam przechlapane u żony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janusz, zawsze możesz powiedzieć, że pojutrze będzie dwa dni jak zacząłeś "ograniczać jedzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wy musicie ograniczać a ja wprost przeciwnie nikt k....wa nie wie co mam zrobić by przytyć. PS Piwo nie pomaga zarcie wpieprzam za dwoch a 70kg od 15 a moze lepiej lat.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Proponuje głodówkę po czesku. Jak to jest ? Ano prosto: od 8.00 do 15.00 z przerwa na obiad oczywiście ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wy musicie ograniczać a ja wprost przeciwnie nikt k....wa nie wie co mam zrobić by przytyć. PS Piwo nie pomaga zarcie wpieprzam za dwoch a 70kg od 15 a moze lepiej lat.A cukier mierzyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janusz co tam dość, jak będziesz wyglądał jak ja to wtedy będziesz miał dość. Ostatnie rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiem, że przesadziłem z kramem samoopalającym! I dla tego prosiłem: nie publikuj nigdzie mojego zdjęcia! Prosiłem? ... Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Troszkę się zjarałem ale tak to jest jak dorwę się do słońca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janusz głodówka nic nie da, słyszałem że od głodu się tyje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wy musicie ograniczać a ja wprost przeciwnie nikt k....wa nie wie co mam zrobić by przytyć. PS Piwo nie pomaga zarcie wpieprzam za dwoch a 70kg od 15 a moze lepiej lat.Zrób sobie badanie tarczycy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dobra, pierwszy kwietnia już minął i nie muszę zaczynać głodówki od dziś. Mogę od jutra A tak na poważnie, od jakiegoś tygodnia jadam raz dziennie. Zrobiłem sobie kilka krótkich postów, jeden-dwa dni. Fajna sprawa, kiedyś zdecyduję się na tydzień, może trochę dłużej. Teraz sprawdzam efektywność diety "raz dziennie". Podstawy do mnie trafiły, tzn. argumenty "za" przekonały mnie do spróbowania, chcę sprawdzić wyniki takiej diety za jakiś miesiąc. O ile nic złego nie będzie się działo, oczywiście. Jeden z wyników to oczywiście waga, ale to tak naprawdę problem poboczny. Priorytetem jest korzystne wpłynięcie na cały szereg innych parametrów, bo plany są, a zdrowie niestety popsułem i teraz pora naprawiać. Puki jest co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Własne teorie w tym temacie nie prowadzą do niczego dobrego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Janusz, z tym jedzeniem raz dziennie to zdaje się nie jest najlepszy pomysł. Chłopaki w wątku sportowym dobrze to wytłumaczą.Przede wszystkim, trzeba wyrzucić całkowicie: -cukier,pszenicę, gazowane napoje, wieprzowinę,masło, wszystkie przekąski, przetworzone produkty jedzeniowe ograniczyć sól, czerwone warzywa, cukrowe owoce( zalecane kiwi i grejpfrut) I tak dalej i tak dalej..... Stay strong!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To nie moje teorie. Najpierw posłuchałem, poczytałem, później konsultowałem się z lekarzem. Widuję się z nim 3-4 razy w tygodniu, jeśli będzie trzeba - zainterweniuje. A ja sprawdzam, jak zareaguje mój organizm. Nie wymyślam własnych teorii, aż tak dużej wiedzy w tym temacie nie posiadam. Jeśli sprawdziło się u innych, u mnie może, ale nie musi. Każdy organizm to osobny wszechświat Edyt:Grzesiek, masło?Naprawdę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To nie moje teorie. Najpierw posłuchałem, poczytałem, później konsultowałem się z lekarzem. Widuję się z nim 3-4 razy w tygodniu, jeśli będzie trzeba - zainterweniuje. A ja sprawdzam, jak zareaguje mój organizm. Nie wymyślam własnych teorii, aż tak dużej wiedzy w tym temacie nie posiadam. Jeśli sprawdziło się u innych, u mnie może, ale nie musi. Każdy organizm to osobny wszechświat Edyt:Grzesiek, masło?Naprawdę? A nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi