darek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Moje "śniadanie" - zabrzmi śmiertelnie - to mocno słodzona kawa i trzy fajki. mogę więc powiedzieć że klenie biorą mi w trakcie :D " Absolutnie ". W.Młynarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Stary dobry rodzaj ludzki doszedł drogą wieloletniego doświadczenia i praktyki do wspaniałych jadłospisów, w ludzkiej fermie zastąpiły je cudaczne, przemysłowe diety. A fuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Stary dobry rodzaj ludzki doszedł drogą wieloletniego doświadczenia i praktyki do wspaniałych jadłospisów, w ludzkiej fermie zastąpiły je cudaczne, przemysłowe diety. A fuj.. Masz jakiś pomysł, aby nie tylko od święta, każdy z ponad 7 mld. ludków mógł sobie dziabnąć coś mięsnego lub zielonego nie wychodowanego lub uprawianego w sposób inny niż przemysłowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przemysł spożywczy kieruje się zyskiem,a nie troską...Wyzysk trzeba wmówić lansując mody czy sponsorując trendy(w tym badania pseudonaukowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tutaj nie chodzi o wyzysk tylko dostępność dla ludzi.Jeśli Cię stać to możesz przecież kupować w sklepach eko itp. z tym że w cenie kilkukrotnie wyższej niż "przemysłowe".Bez wątpienia troski w tym działaniu nie ma. aaa... trudno wymagać aby firma produkcyjna nie kierowała się chęcią zysku... paradoksalnie dzięki temu ceny są przystępne i kowalski może kupić marchewkę w konkurencyjnej cenie bo go stać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Od razu przyznam, że uważam tzw diety za coś w rodzaju żywieniowej szarlatanerii oraz mniemanologii służącej sprzedaży suplementów tudzież niemniej podejrzanych zamienników - do skonsultowania przed użyciem z lekarzem. Nie weim też czemu automatycznie kojarzę jako jedno i to samo pojęcie diety zbilansowanej, złożonej wg glikemicznej poprawności jak opis paszy albo recepturę kocich przysmaków. Biedne kociska.. Wszystko jest teraz profesjonalne, a przynajmniej tak wygląda. Nawet jak sunę moim starym Ambasadorem z ostrym kołem, bez przerzutek, osaczają mnie zewsząd agresywni, przypominający ninja rowerzyści. Biedne ludziska.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie będę pisał białym wierszem, uważam że źle uważasz????...Dieta to nie suplementy, zmiana nawyków zywieniowych nie musi być profi. Jesteś tym co jesz, szczególnie w tych "szybkich" i niezdrowych czasach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dominuje żerowanie na ignorancji,złości i chciwości z tych samych pobudek.Najdziwniejsze zwierze na planecienajpiedw poświęca zdrowie dla pienoędzy,potem pieniądze dla.zdrowiA,żyje tak jakbu miał mie umrzeć zaś umiera jakby nigdy moe żył-człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 I tu się mylisz , świadomość ludu rośnie . Kolokwialnie ujmując "zapierdalają" na dobra doczesne, ale dbają o to, by z nich jak najdłużej i w zdrowiu korzystać.... be healthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie będę pisał białym wierszem, uważam że źle uważasz...Dieta to nie suplementy, zmiana nawyków zywieniowych nie musi być profi. Jesteś tym co jesz, szczególnie w tych "szybkich" i niezdrowych czasach .Tak dla przypomnienia...świnka zje wszystko nawet padlinę,drób robaki z gnojówki,to czymże są te przysmaki w naszej diecie...Nawyki są najtrudniejsze do zmiany(tylko pozornie coś się udaje,łatwo ocenić po krytycznych chwilach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No my chyba jesteśmy ciut "wyżej " nad swinkami...???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 I tu się mylisz , świadomość ludu rośnie . Kolokwialnie ujmując "zapierdalają" na dobra doczesne, ale dbają o to, by z nich jak najdłużej i w zdrowiu korzystać.... be healthyZłudzenia stymulowane mediami...Jak bardzo chciałbym się mylić!Tylko opakowanie inne w srodku to samo.Niewolnictwo ekonomiczne z umysłem zatrutym mirażami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No my chyba jesteśmy ciut "wyżej " nad swinkami...No właśnie skoñczyłem kawałek szynki,którą zostałem obdarowany...jeżeli świnka je co je(nie mając wyboru),a ja jem świnkę z wyboru!?to kto jest wyżej?!wieprzowina zimna i lekka emocji nie ustabilizuje,ale chociaż gorączkę obniży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Wieprzowina to nie najlepszy wybór ...ale co niektórym to wsio ryba???????????? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ooo, znów się nie zgodzę. Diety są zgubne albo zbędne. Mój kolega św pamięci całymi latami żył według bardzo ascetycznej diety alkoholowej. I dieta go zabiła.. Moja kumpela Kaśka całymi latami była zdeklarowaną, konsekwentną hippiską. Oscylowała żywieniowo pomiędzy dietą wegetariańską a wegańską. Przypadkowa ciąża z miejsca ujawniła czarną rozpacz jej stanu zdrowia. Dziecko ją zjadło z zębami włącznie. Osiem miesięcy na OCP, a dzidzia dwa lata w CZD.Dieta jest wrogiem wolności.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wystarczy się starać i wybierać w miarę "normalne jedzenie", samemu też można robić - ale przecież nikt nie ma czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Uczniem i to głupim...cały czas się pilnie uczę.Świat pełen jest mądrych nauczycieli - moim zadaniem jest przefiltrować nauki i powielać przydatne zaś redukując zbędne.Jak dostrzegam wady innych to redukuję je u siebie,zalety próbuję odwzorować.Skazany na śmierć przez lekarzy 16 lat temu jakoś sobie naprzekór żyjęUczniem piszesz, niezła przenośna ... Jak tak to na pewno nie głupim ???? Chciałbym aby tylko połowa uczniów była taka jak Ty, a bylibyśmy intelektualną potęgą ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przemysł spożywczy kieruje się zyskiem,a nie troską...Wyzysk trzeba wmówić lansując mody czy sponsorując trendy(w tym badania pseudonaukowe).Amen. Coś tam wiem na ten temat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To proste...Cierpisz na chroniczny brak czasu. chyba trafiles bo cukier i tarczyca ok a czasu coraz mniej ale takie sa uroki posiadania malych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 chyba trafiles bo cukier i tarczyca ok a czasu coraz mniej ale takie sa uroki posiadania malych dzieciGdybym chybiał to przestałbym pisać...chyba kupiłem od Ciebie czarne shimano super GT3000?po regulacji przeżywa renesans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ta mialem kiedys takie to milo ze dalej smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To może o gotowaniu?wędzone,marynowane i destylowane już było...jak wodę gotować,by była zdatna na wyjazdach(ameryki,afryka czy azja)?:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Fajnie jakby ta woda nie była martwa. Też poczekam najpierw na odo jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Znasz wodę 'żywą' i 'martwą'?orgon też?co to jest odo? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Heh - odo - miało być odp. Nie znam i chcę poznać kiedy niepozbawiona jest minerałów, ile może stać(dobę maks chyba), czy gotowana do dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi