zamki Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Otrzymałem w prezencie multi Quantum QL 2000 na prawa łapkę oczywiśćie . Jeżeli ktoś ma lub miał taki sprzęcik proszę o kilka informacji na temat użytkowania, mianowicie jakimi wagowo przynetami rzuca sie nim komfortowo a czym mniej udanie ?? Jaką grubość linki(wolę plecionkę) zastosować do użytku?? No i kilka innych uwag pomocnych mi w opanowaniu maszynki.dzięki za info pozdrawiam zamker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @Zamker,dlaczego zamieszczasz to pytanie w kąciku rodbuildera? Przecież to się ma nijk do tematyki tej zakładki.... zapraszam na forum ogólne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Musicie wybaczyć Zamkerowi, bo ma w domu istny szpital. On chory i dzieci również - angina. PS Podobno przyczyną było niejedzenie lodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Musicie wybaczyć Zamkerowi, bo ma w domu istny szpital. On chory i dzieci również - angina. Ale jak wczoraj z nim rozmawiałem to główka pracowała, aż za dobrze Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 @Zamker,dlaczego zamieszczasz to pytanie w kąciku rodbuildera? Przecież to się ma nijk do tematyki tej zakładki.... zapraszam na forum ogólne Pozdrawiam Masz rację @Friko. Nie wiem czemu mi przyszło do głowy tutaj to zamieścić, może faktycznie dlatego że choroba doipadła i w głowie dym robi @Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi