jerry hzs Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jest juz relacja z wyprawy po Zlote Dorado . Rafal Slowikowski -Slowik- opisal i wstawil zdiecia calej grupy . Byl z nimi nasz Archie ochczony przez nich Yankie . Grupa byla tydzien po Bigosie Salmo Adventure i badala kolejne rewiry Dzungli . Prosze czytac i podziwiac www.bayangol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Przelecialem dzis na spokojnie jeszcze raz ich wyprawe ...cos fantastycznego . Zarowno Slowik z Bayangol jak Bigos z Salmo Adventure maja swietna spojrzenie , podejscie , opisy , uwagi i zdiecia ...oraz dystans i chumor . Uwazam ze to co oni prezentuja i pokazuja powinno byc celem kazdego z nas . Przed moim wyjazdem do usa jakies 18 lat temu przeczytalem A.Fiedlera , A.Szklarskiego , W.Ostrowskiego i naogladalem sie T.Halika ...teraz oni tam byli . Podkreslam po raz kolejny ze nie przepadam za tropikami ale ...tam bym szedl jeszcze wyzej , do samych zrodel Amazonii ...tam gdzie nikt nie doszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Obie relacje super. Troche nie moj kllimat, bo za goraco, ale te ryby Trzeba bedzie sie skusic kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Widziałem, podziwiałem i zachwycałem się relacjami i fotami. Naprawdę piękne. I do tego czuć taką ciekawość, zachwyt oraz nutkę romantycznej przygody dobrze oddane w relacji. Jeśli chodzi o ryby - niby nie moje klimaty, ale jak pomyśleć o tych dorado jako o trochę innych pstrągach albo kleniach...w końcu te odcinki rzek gdzie oni łowili to takie 'górskie' bardziej niż 'tropikalne'. Ech, chętnie bym się wybrałna następną wyprawę, niestety - nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi