urasenty Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zerknij na Sunline super pe . 4pe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Kolorek fajny .Cena przystępna . Daniel łowisz na nią ? Jak się ma w stosunku do hamerykańskich wyrobów typu PP , berkley etc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Coś temat przycichł zatem spytam wprost : co na lexę w granicach 50 lb? Varivas Casting PE X4 niedostępny zatem jak żyć ? Czy Power Stricke to jedyne teraz rozsądne rozwiązanie ? @Godski używasz białego Varivasa 4 oz 8x . Miałem go w ręku i powiem ,że zrobił na mnie dobre wrażenię . Jaka jest twoja opinia na temat tej pletki ?Czy ma tendencje do podwijania się i sklejania ? Dużo starych wyjadaczy piszę ,że do multika tylko 4x... A taka szpulka to jednak parę złotych :DPrzy tej grubości i zastosowaniu do "poważnych" przynęt nie powinieneś mieć takich problemów (dotyczy to i innych plecionek 8X używanych do najcięższego kalibru) Zerknij na Sunline super pe . 4peDobra wskazówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 No właśnie zerkam łakomym wzrokiem bo w końcu trzeba będzie podjąć męską decyzję i się zdecydować ..Robert rozumiem ,że polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Używałem tej o mocy 30Lb i byłem zadowolony (brak niespodzianek). 40Lb nawinąłem na Revo Toro 51 z myśla o trollingu (jeszcze nie używałem).Jest miękka, może trochę "sznurkowata" splot lekko szumi na przelotkach, ale nie zwracam na to uwagi a innemu może przeszkadzaćVarivas 8X, o który pytałeś to zupełnie inna bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 @Godski używasz białego Varivasa 4 oz 8x . Miałem go w ręku i powiem ,że zrobił na mnie dobre wrażenię . Jaka jest twoja opinia na temat tej pletki ?Czy ma tendencje do podwijania się i sklejania ? Dużo starych wyjadaczy piszę ,że do multika tylko 4x... A taka szpulka to jednak parę złotych :DUżywam tego Varivasa PE 4.0 8x już pewnie ze dwa lata i zero problemów. Cichy i okrągły przekrój. Mam też PE 3.0 i PE 2.5 na innych zestawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Używam tego Varivasa PE 4.0 8x już pewnie ze dwa lata i zero problemów. Cichy i okrągły przekrój. Mam też PE 3.0 i PE 2.5 na innych zestawach. Andrzej.Masz tę plecionkę nawiniętą na multika Z2020 ?Ile Ci jej weszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Andrzej.Masz tę plecionkę nawiniętą na multika Z2020 ?Ile Ci jej weszło?Tak, jest na Z-ce. Na full - a tak lubię - weszło 145 metrów bez podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Witam, chciałem powrócić do tematu bo od ostatniego posta minęło 5 lat, varivasy cieżko znaleźć a potrzebuje plecionki pod multika wielkość 301i PE4.0. Co byście polecili z aktualnych plecionek dostępnych ja rynku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 (edytowane) Witam, chciałem powrócić do tematu bo od ostatniego posta minęło 5 lat, varivasy cieżko znaleźć a potrzebuje plecionki pod multika wielkość 301i PE4.0. Co byście polecili z aktualnych plecionek dostępnych ja rynku ??Tu masz,wystarczy nawet na 2 szpule https://fishingsamurai.pl/produkt/varivas-avani-casting-pe-smp-pe-x8/ Edytowane 21 Października 2023 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi