Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam Łowił ktoś ,a może łowi lub ma jakieś sprawdzone info odnośnie wyrzej wymienionego jeziora Purda/Purdy które dzierżawi stowarzyszenie Łajs2000? Konkretnie chodzi mi o populacje szczupaka i okonia . Jeżeli ktoś nie chciałby udzielać info na forum prosiłbym na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/38371-paranoja-czyli-o-co-chodzi-stowarzyszeniu-ekologicznemu-%C5%82ajs-2000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 ja łowiłem ale bez szału mam tam znajomego to czasem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Jano nie ma tam nic a nic na temat który mnie interesuje. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Anonymous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi