pucy Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Mam pytanko odnośnie powyzszego zbiornika. Nigdy tam nie łapalem,a spędzę tam pełne 7dni. Wakacje z małżonką i z dziećmi rządzą sie swoimi prawami ale udało mi się po cichu znaleźć w aucie miejsce na ponton, silnik i aku. Nie interesuje mnie biała ryba pomimo że zazwyczaj targam ze sobą kilogramy paszy itp. Mam zamiar zapolowac na drapieżnika Czy jest sens i jezeli tak to czy ktos sie orientuje gdzie mozna go tam szukać? Nie jestem wytrawnym spiningistą, nie potrafię trolingowac. Czytam forum i czytam ucze się zobaczymy co sie nauczyłem, ale kazde info, kazda podpowiedz baaaardzo mile widziana. Pozdrawiam i z gory dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Duża przejrzystosć wody. Echo bardzo ułatwia sprawę. W sezonie tylko swit i późny wieczór sprzyja spokojnemu łowieniu, chociaż teraz pogoda sprzyja raczej wędkarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Echa nie mam, finanse nie wytrzymały. Musiałem i tak w tajemnicy przed moją piękną drugą połowa kupic ponton silnik i aku. Ogladałem dzis echo w sklepie smartcast zegarkowy ale za taki badziew 480zł to przesada. Zostaje obławianie trzcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie tylko przecież echo nie służy raczej do wyszukiwania konkretnych ryb :0 a w sumie to na jakiej głębokości stoisz to po lince kotwicznej będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 No z tego to zdaje sobie sprawę. Interesuje mnie najbardziej na jakich głębokościach łowić. Białe ma 34m głębokości i tu mam zagadkę czy do 5 m czy płynać glębiej i tam szukać? A może tylko przy pasie trzcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 na to pytanie odpowiedziałbym po rundzie z echem w poprzek jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Odgrzeję kotleta ????Łowi ktoś coś, podobno w łowisku jest sielawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ostatni raz łowiłem tam 4 lata temu to już wtedy często przy łowieniu pickerem na białe robaczki łowiłem małe sielawy i to dosyć często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ostatni raz łowiłem tam 4 lata temu to już wtedy często przy łowieniu pickerem na białe robaczki łowiłem małe sielawy i to dosyć często Ach te dzikie wschodnie wody! Nad Białym nie tylko w kolbę bije ludziom, ale widać i sielawom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Też ostatnio słyszałem, Panie na środku jeziora sielawy takie do 60cm na robaka na spławik jedna za drugą????Och****ć można ze szczęścia jak tak biorą u nas, Skandynawia przereklamowana! ???? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi