sebek Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam. Proszę o pomoc jak powinno prowadzić się Thrilla, złowiłem na niego tylko 2 bolenie ok 60 cm i tyle. Na inne woblery łowię więcej, nie wiem czy prowadzę go źle albo nie potrafię na niego łowić. Proszę o porady koleg?łw kt?łrzy wyjmują du?źo rap na thrilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Pewnie nic nowego nie odkryję ale zalinkuję http://www.salmo.com.pl/index.php?option=com_content&vie w=article&id=314%3Aleniwy-wobler-na-wielkie-bolenie& catid=34&Itemid=37〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 To ju?ź czytałem kilka razy i dalej zero efekt?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja prowadzę thrilla normalnym boleniowym tempem czasami podszarując delikatnie szczyt?łwka.Kazdy wobler ma swoje 5minut.Czasami łowi czasami nie ale nie trzeba się tym zra?źać i zniechęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Thrill nie jest uniwersalną przynętą. Staraj się dopasowywać przynęty do sytuacji w jakiej się znajdujesz w danym momencie, Rzucaj, poszarpuj, popuszczaj, przyśpieszaj, zgłębiaj temat, zdobywaj doświadczenie a i tak na końcu stwierdzisz ?źe nic nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Łowisz z k?łłeczkiem na uszku czy bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 najwięcej brań na Thrilla miałem gdy wyrwałem mu ster.fajnie wtedy śmiga i bolki na wiosnę to lubiły,ze sterem nie złowiłem NIC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Łowię bez k?łłka na uszku, a to ma jakiś szczeg?łlny wpływ na ilość brań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bezpośrednio na ilośc brań nie, ale na pracę z nią związaną tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bezpośrednio na ilośc brań nie, ale na pracę z nią związaną tak... Patu, proszę rozwiń, a nie tak tylko pobudzasz ciekawość. Zacząłem się teraz głowić i przeglądać zdjęcia, bo nawet nie pamiętam czy na moich thrillach jest dodatkowe k?łłko. I czy to k?łłko mo?źe mieć znaczenie, je?źeli i tak u?źywam agrafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Musi, bo zmienia całkowicie miejsce mocowania linki do przynęty. Ja na thrilla złowiłem w ?źyciu sporo ryb i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego. Bo na pierwszy rzut oka wobler nie robi nic opr?łcz tego, ?źe przecina wodę...nie robiąc nic. Ale ryby łowi i to wystarczy. Najlepsze efekty miałem na prowadzonego zmiennym tempem raz szybciej raz wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Musi, bo zmienia całkowicie miejsce mocowania linki do przynęty. Ja na thrilla złowiłem w ?źyciu sporo ryb i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego. Bo na pierwszy rzut oka wobler nie robi nic opr?łcz tego, ?źe przecina wodę...nie robiąc nic. Ale ryby łowi i to wystarczy. Najlepsze efekty miałem na prowadzonego zmiennym tempem raz szybciej raz wolniej....i wszystko na temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Musi, bo zmienia całkowicie miejsce mocowania linki do przynęty.Nie musi, ale ja u?źywam mocnego krętlika z agarfką i te?ź łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A wszystkie Thrille są robione bez k?łłeczka, bo np. Pike Salmo w jednym jest fabrycznie k?łłeczko, w drugim nie i tak samo Minnnow 7, w kolorze RD jest k?łłko, a przy HBL nie ma. Od czego to zale?źy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi