Laska Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Cześć,mam problem ze znalezieniem filtra paliwa do ww silnika zaburtowego.Odwiedziłem już sporo sklepów mechanicznych i nikt nie potrafi pomóc - w jerkbait ostatnia nadzieja. średnica zewnętrzna 22mmwysokość +-37mmśrednica wewnętrzna 8mmJest wkręcany w takiej szklanej bańce. Ma ktoś pomysł? coś takiego Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A spytaj w sklepie Raksa.pl do tej pory zawsze mi pomogli - czego bym nie szukał :-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Po co odwiedzać "sklepy mechaniczne" ?Nie lepiej skontaktować się z autoryzowanym dealerem Suzuki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Ostroda Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 proponuje sklep Raxa olsztyn lub Barakuda ilawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Laska
Cześć,
mam problem ze znalezieniem filtra paliwa do ww silnika zaburtowego.
Odwiedziłem już sporo sklepów mechanicznych i nikt nie potrafi pomóc - w jerkbait ostatnia nadzieja.
średnica zewnętrzna 22mm
wysokość +-37mm
średnica wewnętrzna 8mm
Jest wkręcany w takiej szklanej bańce.
Ma ktoś pomysł?
coś takiego
Michał
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi