Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Od razu zaznaczam że filmik zamieszczam aby ukazać zachowanie elity wędkarskiej naukowej, sam nie wiem jak to nazwać jak zatłukli pięknego łososia w podróbach Croksów Przez wielu Pan Cios jest poważanym człowiekiem nie wiem czy takie zachowanie jest odpowiednie dla takiej osoby na filmie widać kliku innych krzykaczy z forum żenada proszę aby filmik chociaż do południa powisiał żeby ludzie mili czas wyrobić sobie opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Bez komentarza. Beton to czy nie? Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez godski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ryba jeszcze żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ryba padła co potwierdził taki siwy Pan w tle bardzo zadowolony z całej sytacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 niestety przy okazji znalazłem filmik znanego strugacza wobków na szlachetne gdzie ubija łosia samice ze słupi prawie 1 metrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ot i Polska rzeczywistość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tam jeszcze jedna gwiazda "kwiat polskiego wędkarstwa" - p. Kaleta - zreszta główny bohater tego mięsiarstwa...Żałosne to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 a ja głupi wypuściłem samice łosia na słupi 93 cm mogłem dać jej żołądek na badania :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Mądry @newone/@tubis/@nida to raczej nie jesteś Adamie/Maćku...To Szwecja latem 2015.Złowiony na spining z trokiem.Złowił R.K. ,nie łososia tylko zasiedziałego mieszańca- ogon miękki,prosty.Staszek nie miał z tym nic wspólnego,tylko skorzystał z okazji do badania zawartości żołądka.Zanim puścisz propagandowe nowiny zorientuj się o co proszą Szwedziw przypadku złowienia mixa.Zwykle to złodziej najgłośniej krzyczy ŁAPAĆ ZŁODZIEJA!!!Ryb nie jadam(chyba ,że poczęstowany by przykrości nie zrobić).Wolę wołowinę lub baraninę...ale nikomu nic do tego. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez darek1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) no i stało sie ... mamy 1 kolegę mięsiarza . zadam sobie trud i znajdę jeszcze jeden filmik jak od jednego z Panów polski pstrąg 64 cm dostał w łeb, owy Pan jest na tym filmiku. A mieszańca widzę tutaj innego - mądrali z oszołomem. Nie widzisz w tym nic złego ? Mam nadzieje że za dużo ryb to nie łowisz bo zapewne tez wysyłasz żołądki koledze do Badań z resztą co mnie to obchodzi hej Janusz ! szwecja latem 2015 - a filmik 21 mar 2014 musieli cofnąć się w czasie magicy Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Newone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 słaba treść filmu - słaby przekaz, czy jest to mix czy inny teledysk - jakie to ma znaczenie przecież do ryba i to jaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Darek1 pozamiatał temat na krzyżyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgadza się, @Darek1 pozamiatał. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi